Thursday, December 12, 2019

Perkujtohet lumturimi i Nene Terezes

Ne Katedralen e Shkodres u celibrua mesha kushtuar lumturimit te Nene Terezes, 19 tetor 2003. Famullitari,...

Filloi viti i ri akademik

Ne diten e hapjes se vitit te ri akademik, dekanja e fakultetit ekonomik te universitetit “Luigj Gurakuqi” Shkoder,...

Ambasadori Italian takime në Shkodër

Ambasadori Italian në Tiranë Aberto Cutillo vizitoj Shkollën 28 nëntori në Shkodër ku ndoqi nga afër edhe zbatimin e projektit të dy gjuhësisë...

Shtepia e familjes së Nënë Terezës

Festa kombëtare e Lumurimit të Nënë Terezës në Shkodër nuk pati asnjë aktivitet. Shtëpia ku familja e nënë terezës jetoj në Shkodër për një...

Klosi: Po reflektojme për pagesen e punes

I ftuar ne “Forum” te TV1-CHANNEL, Ministri i Mireqenies Sociale dhe Rinise, Blendi Klosi, deklaroi se Qeveria...

Furnizimi me dru zjarri për dimer

Pas dates 1 nentor shpresohet qe ne Shkoder te filloje furnizimi i qytetareve me dru zjarri...

“Lufta ndaj drogës kërkon angazhim frontal”

Lufta ndaj drogës nuk është vetëm detyre e policisë, por e gjithë shoqërisë dhe e institucioneve. Sekretari i...

Konferenca përmbyllëse e programit SEED

Është zhvilluar ne Shkodër Konferenca përmbyllëse e fazës se pare te projektit SEED, financuar nga Austria Ne qendër te tij...

Hemodialize edhe ne spitalin e Lezhes

Për herë të parë në Spitalin Rajonal të Lezhës ofrohet shërbimi I hemodializës per te gjithe semuret qe kane probleme. 42 të paciente...

Investimet në HEC-et e Drinit

Ministri I Energjetikës Damian Gjiknuri ka inspektuar investimet ne hidrocentralin e Vau – Dejesit. Ai pa nga afer punimet e bera per rritjen...

Artikujt e fundit