Monday, July 6, 2020

Shkodra, e preferuara e turisteve

  Mema: Sa i perket pastrimit te kontribuojne edhe qytetaret     Shqiperia dhe veçanerisht Shkodra eshte kthyer ne nje nga atraksionet qe po terheq me se shumti...

PUNONJESIT AKUZOJNE F.GOLEMIN: ME PARATE TONA, KE BERE FUSHATE PER...

  Rreth 100 punonjes të fabrikes se kepuceve ne pronesi te Fehmi Golemit, ne qytetin e Shkodres po protestojne. Prej 2 ditesh bojkotojne punen. Ata hedhin...

Shengjini pa roje bregdetare

Asnje mase nga pushteti vendor, 2 viktima vetem kete sezon     Edhe këtë sezon turistik, brigjet e adriatikut në Shengjin nuk kanë roje bregdetare. Vetëm një...

Zjarret mbajne te mberthyer vendin

Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 13 vatra zjarri, 4 prej të cilave vetëm në qarkun e Shkodres. Në...

“Të pastrojm bregdetin” ne Shengjin

Nisma "Të pastrojm bregdetin", është ndalur në Shengjin. Të rinjtë pastruan zonat problematike sa i takon ndotjes, ndërsa nisma synon që paralelisht të ndërgjegjesojë...

Fermereve po u demtohen prodhimet

Edhe pse eshte vape, detyrohen te zene nje vend ne ane te rruges kryesore Bushat – Vau Dejes, me shpresen për te shitur bostanin...

Bashkise Vau Dejes nuk i bejne pershtypje mbeturinat

Bashkia Vau Dejes e ka humbur betejen për pastrimin e mjedisit Mes nje peisazhi mjaft terheqes naytor kalon konali kryesor ujites i fushave te...

Hyn te pastroje puseten, gjen vdekjen

  Punonjesi 35 vjeçar i nd/ujesjellesit vdes, 2 te tjere plagosen   Një ngjarje e rëndë u shënua në qytetin e Shkodres, ku një punonjës i ndërmarrjes...

Bujqesia shqiptare sfidohet nga importi

  Lleshi: Ne Lezhe ka shume prodhim sesa konsumi     Importi nga jashtë i produkteve bujqësore vijon të sfidojë prodhimet vendase. Lezha është një prej këtyre...

Projekti për HEC Lokal te Thethit

Projektit qe diskutohet prej vitesh rreth mundesise se ndertimit  me konçension te nje hidrocentrali lokal ne Theth, ia ka ndezur driten jeshile Ministria e...

Artikujt e fundit