Tuesday, February 18, 2020

Yftari tradicional i bashkise Shkoder

Bashkia e Shkodres ashtu siç e ka bere tradite, ka shtruar edhe kete vit nje yftar per te gjithe besimtaret mysliman, ne kuader te...

Nisin punimet per xhamine e re te Shtufit

Kanë zgjedhur muajin e shenjtë të Ramazanit për të hedhur gurë-themelin e parë të ndërtimit të xhamisë së re të fshatit Shtuf në njësinë...

Shperdorimi i ujit te pijshem

Uji i pijshëm në Shkoder shpërdorohet gjatë stinës së verës. Është vetë ndërmarrja e ujësjellës – kanalizime që e pranon zyrtarisht një fakt të...

Regjistrimi i pronave nga noterët

Me datën 11 shkurt te këtij viti Ministri i Drejtësisë u sanksionoi te drejtën zyrave noteriale...

Myftinia shtron yftar per mediat

Punonjësit e mediave kanë qënë të ftuarit e radhës në yftaret që myftinia e Shkodres po shtron gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit. Një...

Rritja e temperaturave,Cilesia i ujit te pishem

Rritja e ndjeshme e temperaturave ditët e fundit, inspektoret e shërbimit mjedisor ne Drejtorinë e Shëndetit Publik Shkodër, i...

Ekspozita kushtuar martireve te fese

2016-ta mund të përkufizohet si viti i Shqiptarëve me shenjtërimin e Nënë Terezes në shtator dhe menjehere me pas me lumturimin e 38 martirëve...

Deputeti Çela yftar per besimtaret e Kosmaçit

E kthyer në traditë prej vitesh, edhe këtë muaj të shenjtë të Ramazanit, deputeti i lëvizjes socialiste për Integrim qarku Shkoder Agron Çela ne...

Programi i BE-se për Kërkimin dhe Inovacionin

Agjencia e Kërkimit,Teknologjisë dhe Inovacionit, ka prezantuar ne Universitetin “Luigj Gurakuqi” Programin e Bashkimit Evropian “Horizont 2020” për...

Po Degradon Rruga e Gurit te Zi

Shenjet e degradimit janë dhëne ! Jo vetëm nga dëmtimi i asfaltit te rrugës Guri i Zi - Mjede,...

Artikujt e fundit