Sunday, March 29, 2020

Rilindja qe do te pesoje konsullata Italiane

Me këto pak fjalë në shqip i ka uruar mirëseardhjen të pranishëmve në sallën e këshillit bashkiak, ambasadori Italian Alberto Cutillo. Zgjodhi prag festat...

Hape siparin Festa e Krishtlindjes

Festa e Krishtlindjes ka hapur siparin ne katedralen “Nene Tereza te “ Diqozes se Sapes – Vau  Dejës, me një koncert mbreselenes. Përveç kuartetit...

Mbeturinat, gjendja alarmante ne qytet

Nga nje vëzhgim qe i beme pastrimit te qytetit te Shkodres, ne periferi dhe ne disa lagje, rezulton se edhe ku nuk mungojne kontineret,...

Panairi i punes dhe biznesit

Bashkia e Shkodres zgjodhi këtë të shtunë që mjediset e saj të brendshme t’i shndërrojë në funksion të panairit të punës dhe biznesit. Shkollat...

Aktivitete sportive me te rinjte e LRI

Nje dite ndryshe me te rinjte dhe te rejat e levizjes socialiste per Integrim Shkoder dhe Puke. Keshtu zgjodhi deputeti Agron Çela te falenderoje...

Ademi fton biznesin për bashkëpunim

I ka ftuar qe te punojne bashke me Bashkine, me qellim qe edhe biznesi te zhvillohet me shume, edhe te krijohen mundesi për te...

Ku ti hedhim mbeturinat ?

Rreth 200 kontinere qe Bashkia Shkodër ka ne territorin  qytetit për hedhjen mbetjeve nga qytetaret, janë te pamjaftueshëm ! Ato ndodhen shume larg blloqeve...

Pritet shiu te filloje puna !

Sipas afatit zyrtar te Bashkise Shkoder, rikonstruksioni teresor i13 rrugicave ne disa lagje te qytetit duhet te perfundojne brenda 70 diteve, ne muajin dhjetor....

FRESSH I KUJTON ADEMIT PREMTIMET

Ne shenje protese para Bashkise, Forumi Rinor Eurosocialist Shkoder, i ka kujtuar Kryebashkiakes, Voltana Ademi, se nuk ka realizuar asnjeren nga 5 pikat e...

26 vjet nga Levizja Studentore e Dhjetorit

Data 8 dhjetor si Dita e Kombëtare e Rinise, u shpall dite feste zyrtare nga Kuvendi i Shqipërisë ne vitin 2009 ! Ky vendim...

Artikujt e fundit