Sunday, April 5, 2020

Marinaj: Presimin vendimin e Qeverise për token

Regjistrimi i tokes ne Malesine e Madhe dhe paisja e fermereve për çertifakatat e pronesise, eshte...

Shkaterrimi i repartit ushtarak te Rrenxit

Këto pamje të dhjetorit 2010, janë edhe të fundit të filmuara në repartin ushtarak të Rrencit në Vau Dejës, kohë kur familjet e përmbytura...

Rivendoset ne pune ujesjellesi Jubanit

2800 banorët e fshatit Juban në njësinë administrative të Gurit të Zi nga kjo e premte do të mund të furnizohen 2 orë paradreke...

Harrohet riveshja e rrugeve ne asfalt

Dy jave me pare, ndërmarrja e ujesjelles – kanalizimeve Shkoder u detyrua qe ta çaje...

Dyshime per skeletin e gjetur ne Shengjin

Skeleti i një përsoni i gjetur në vendin e quajtur "Rana e Hedhur" në Shengjin të Lezhës mund të jetë i Nezhdet Gura, në...

Ambulanca ne mjedise private

8 qendra shendetësore të lagjeve funksionojnë në ambjente private, pasi bashkia Shkoder nuk u ka siguruar mjedise siç e parashikon ligji. Por situata duket...

Bashkia Shkodra braktis pedonalet

Investimet publike në Shkoder po degradojnë ditë pas dite dhe ndonëse ndërtimi i tyre ka kushtuar miliona lekë, askush nuk shqetësohet për këtë fakt....

Dezinsektimi edhe gjate nates

Jo vetëm gjatë ditës, por edhe natën ka vijuar proçesi i dezinsektimit të mjediseve publike ku rreziku për vatra infeksionesh është i lartë. Tek...

Edhe pak dite nga aksionet e kuponit

1 gushti do t’i rikthejë në terren tatimorët, të cilët në fokus të kontrolleve të tyre do të kenë lëshimin e kuponit tatimor dhe...

Perurohet Zyra e Komunikimit me Zgjedhesit te Kuvendit

Perurohet Zyra e Komunikimit me Zgjedhesit te Kuvendit Te pranishem Zv/ambasadori i Prezencës së OSBE në Shqipëri, Robert Wliton, nenkryetarja e parlamentit Valentina Leskaj, kryebashkiakja...

Artikujt e fundit