Wednesday, January 20, 2021

Shiroke – Zogaj, Jashte Kontrollit !

Bregu i Liqenit te Shkodres deri ne Zogaj eshte mjaft i preferuar për femijet. Nje pjese te...

“Dita e Bjeshkes” ne bukurite e Alpeve

50 vjetori i shpalljes park kombëtar, i mblodhi sëbashku si në kohët e shkuara banorët e Thethit dhe mysafirët që ju bashkuan “Ditës së...

Ne korrik nis pastrimi i Thethit

Një nga pikat e dobëta që thuajse çdo vit kanë patur njësitë vendore, ka qënë pastrimi i territorit për të cilin kujdesi ka qënë...

Dyndje femijesh ne pediatrine e Lezhes

Temperaturat përvëluese me të cilat po përballet vendi ynë këto ditë kanë bërë që numri i vizitave në pediatrinë e spitalit rajonal të Lezhës...

E shtuna “pushim” edhe për trafikun rrugor !

Nese do te ishte çdo dite keshtu tejet i lehtësuar, nuk do te perbente lajm trafiku i qarkullim te automjeteve...

Yftari tradicional i bashkise Shkoder

Bashkia e Shkodres ashtu siç e ka bere tradite, ka shtruar edhe kete vit nje yftar per te gjithe besimtaret mysliman, ne kuader te...

Nisin punimet per xhamine e re te Shtufit

Kanë zgjedhur muajin e shenjtë të Ramazanit për të hedhur gurë-themelin e parë të ndërtimit të xhamisë së re të fshatit Shtuf në njësinë...

Shperdorimi i ujit te pijshem

Uji i pijshëm në Shkoder shpërdorohet gjatë stinës së verës. Është vetë ndërmarrja e ujësjellës – kanalizime që e pranon zyrtarisht një fakt të...

Regjistrimi i pronave nga noterët

Me datën 11 shkurt te këtij viti Ministri i Drejtësisë u sanksionoi te drejtën zyrave noteriale...

Myftinia shtron yftar per mediat

Punonjësit e mediave kanë qënë të ftuarit e radhës në yftaret që myftinia e Shkodres po shtron gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit. Një...

Artikujt e fundit