Monday, July 6, 2020

Matematika, provimi i trete i matures

Provimi ne lenden e matematikes eshte i treti dhe i fundit për maturantet, pas te cilit do te kene dy provimet ne lendet me...

Vijon puna për kapjen e personave të shpallur në kërkim

Lezhë Vijon puna për kapjen e personave të shpallur në kërkim Nga struktura e Komisariatit të Policisë Lezhë, në bazë të informacioneve të siguruara në rrugë...

Artikujt e fundit