Friday, April 27, 2018

Mehmetaj: Asnjë penalizim maturanteve !

Emisioni “Forum” ne Tv1- CHANNEL , qe drejtohet nga gazetari Tome Therçaj, e ka filluar sezonin e ri me...

“Vaksinimi i shpëtoi gjedhet”

18 mije krerë gjedhi janë vaksinuar deri tani ne Qarkun e Shkodrës, për te parandaluar prekjen...

Demtimi i ndriçimit nuk ndalet

Demtimet e investimeve publike nuk kane te ndalur ne qytetin e Shkodres. Gjate oreve te nates pedonalet jane kthyer ne pista garash per automjetet,...

Vonohet ndarja e ndihmes ekonomike

Kemi hyre ne dhjetediteshin e fundit te muajit shtator por akoma nuk eshte ndare ndihma ekonomike ne Bashkine Shkoder...

Sensibilizim i heshtur me koleget

Arrestimi i dy kolegë në Tiranë, i nxori në një protestë të heshtur bluzat e bardha të spitalit obstetrik gjinekologjik në Shkoder. Ata janë kundër...

Nderron jete ish kreu i KMSH Selim Muça

“Të Zotit jemi dhe te Zoti do të kthehemi…”. Me këtë fjali e ka nisur Komuniteti Mysliman Shqiptar njoftimin për ndarjen nga jeta të...

Pastrimi i kanaleve kulluese

11 mijë hektarë tokë bujqësore në Vau Dejës dhe fshatrat e Lezhës i shpëtojnë përmbytjes nga reshjet e shiut, pas ndërhyrjes në kanalin kullues...

Rilindja urbane ne Puke

Lufi, njësia administrative në hyrje të Pukës falë programit të rilindjes urbane ka një tjetër imazh prezantimi. 20 milion lekë janë investuar për meremetimin...

Rruga e Gurit te zi, drejte degradimit

Prurjet e përrenjve dhe inertet e rrugëve dytësore te fshatrave po dëmtojnë rende segmentin rrugore Shkodër – Mjede. Shkak për ketë situate behet ...

Këshilltarët e Ferizajt vizitojnë Shkodrën

Një përfaqësi e Këshillit te Komunës Ferizaj te Kosovës, ka vizituar Shkodrën. Ata u priten nga një grup këshilltaresh te kësaj...

Artikujt e fundit