Wednesday, August 22, 2018

Java e lagjeve të pastra

Në kuadër të javës së lagjeve të pastra, Ministria e Ekonomisë, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjesnë bashkëpunim me Bashkinë e Shkodrës, Drejtorinë Rajonale të Arsimit...

Dita europiane e plazheve.

Edhe në Shëngjin dita europiane e plazheve solli një aksion për pastrimin e vijës bregdetare nga mbetjet urbane dhe ato të sjella nga deti....

Rozafa ne sistemin e biletarise elektronike

Kalaja Rozafa përfshihet ne sistemin e biletarise elektronike për te gjithe vizitoret. Kjo eshte konfirmuar nga Drejtoria e Rajonale e Kultures Kombetare ne Shkoder,...

Zhvillimi i qendres se Shkodres

Me synim rritjen e investimeve dhe zhvillimin turistik te qendres se Shkodres, pritet qe shume shpejt fondi shqiptaro – amerikan i zhvillimit te jape...

“Guinness Cup Song Albania”

Mbi 1 mijë nxënës të shkollave 9 vjeçare dhe të mesme të Shkodres performuan në kuadër të thyerjes së rekordit “Guinness Cup Song Albania”....

Shkarkohet kreu i KB Lezhe

Një lëvizje e papritur e këshilltarëve të partive të vogla të majta dhe të djathta ka sjellë shkarkimin e kreut të këshillit bashkiak të...

Toka e Trushit nuk nuk do te jepet me qera.

Zgjidhet problemi qe kishin ngritur banoret e Trushit, për 264 hektare toke te kesaj zone, qe ishte planifikuar për tu dhene me qera nje...

Dhenia e ndihmes se pare

Kryqi i Kuq Shqiptare dega Shkoder ka zhvilluar nje konkurs  me nxenesit e shkollave te mesme per  dhenien e ndihmes se pare ne rast...

Projekt-ligj i ri per lejimin e gjuetise

Pas vendimit te Federates se Gjuetareve per ta derguar ceshtjen ne Gjykaten e Strasburgut per shpalljen e pavlefshem te moratoriumit te gjuetise edhe per...

Dy investime per Gjadrin

Rruga që lidh superstradën Lezhë-Shkoder me fshatin Gjadër prej vitesh ishte kthyer në makthin e banorëve të zonës por edhe udhëtarëve apo kalimtarëve të...

Artikujt e fundit