Sunday, July 22, 2018

Shkoder – Hani Hotit, asnjë nënkalim !

Superstrada nga Shkodra deri ne Hanin e Hotit, 35 km, megjithëse kalon permes zonave te banuara, nuk ka asnjë mbikalim dhe as nënkalim !...

Viktimat e aksidenteve rrugore

20 Nëntori, dita ndërkombëtare në kujtim të viktimave të aksidenteve rrugore u shënua në të gjithë vendin me aktivitete ndërgjegjësuese nga policia rrugore. ...

Marshim ne diten boterore te studentit

Kanë zgjedhur të marshojnë, si forme sensibilizimi që formimi akademik i studentit të mos shuhet dhe meritokracia të jetë kush kryesor për punësimin e...

Papa shpall kardinalet

Permes nje meshe solemne ne Vatikan, ati i shenjtë Papa Françesku shpalli zyrtarisht 17 kardinalët e rinj nga e gjithë bota, mes të cilëve...

Bashkia borxhlie, por ankohet

28 milion lekë të reja nga të cilat 6.4 milion vetëm bashkia e Shkodres janë borxhet që njësite vendore i kanë landfildit të Bushatit....

Shqiperi – Hungari, “Dje – Sot – Neser”

Me një konferencë shkencore ndërkombëtare, universiteti “Luigj Gurakuqi”, instituti i studimeve albanologjike dhe ambasada e Hungarisë, përkujtuan 60 vjetorin e revolucionit antikomunist austro –...

“Ura e vjeter e Bunes serish e braktisur”

Ky ishte premtimi i kryebashkiakes Voltana Ademi rreth 2 muaj më parë, i bërë pikërisht nga një prej veprave të artit që identifikon Shkodren....

Shkaterrimi i kurores se gjelbert

Zbatimi i moratoriumit të pyjeve shihet si shpresa e vetme që do të ndalë shkatërrimin e kurorës së gjelbërt në vend. Zona e Munellës...

Heizer: Te hapen dosjet e regjimit

Megjithëse në këto 26 vite politika shqiptare i ka përmendur shpesh, por pa bërë asgjë konkrete deri më sot, hapja e dosjeve të regjimit...

Ndertime ne zonat me rrezik

Edhe pse zone me rrezik permbytje nga prurjet e rrëmbyera te Kirit, mbi te janë bere ndertime ! Erdhen kryesisht nga Dukagjini...

Artikujt e fundit