Wednesday, August 22, 2018

Nisi dezinfektimi i vatrave te infeksionit

Filloi ne Shkoder dezinfektimi i vatrave te larvave te mushkonjave, proçes qe po kryhet nen...

Filloi Vaksinimi i Gjedhit

Ashtu siçi ishte paralajmëruar, Drejtoria e Bujqesise dhe Ushqimit Shkoder, filloi vaksinimin e gjedhit, për parandalimin e infeksionit te dermatozes....

Qytetaret per sherbimet e bashkise

Me një kampion sondazhi siç nuk kishte ndodhur asnjëherë më parë, me vetëm 196 gra dhe 199 burra të zonës rurale dhe asaj urbane,...

Transformimi i kerkuar per Zdralen

Në muajin gusht është parashikuar inagurimi i stadiumit “Loro Boriçi”, por ajo që mbetet ende çeshtje e pazgjidhur janë mjediset përreth këtij impjanti sportiv....

“Vaksinimi i gjedhit fillon brenda 3 ditësh”

U bene 3 jave qe nuk lejohet tregtimin i bagëtive, si mase parandaluese e rrezikut te sëmundjes se...

Rikthehen ne pune kanalet vaditese

Mungesa e investimeve prej 25 vitesh nuk mund të zëvëndësohet me 3 muaj pune intensive që po kryen bashkia Vau Dejës dhe bordi i...

Rritje e fluksit te kalimeve ne Muriqan

Rritja e fluksit te hyrje- daljeve ne piken kufitare doganore te Muriqanit 24 oret e fundit, ka bere...

Bashkia i kunderpergjigjet Tatimeve

Pas deklarates se drejtorit te tatimeve Hysen Hysaj se nuk ka nje marreveshje me bashkine Shkoder per hapesirat publike, ka reaguar kjo e fundit....

Hapesirat publike perplasin institucionet

Përplasen në distancë me njëra – tjetrën, por mes tyre nuk ka asnjë marrëveshje për hapësirat publike. Është vetë bashkia Shkoder e cila nuk...

Media dhe te drejtat e femijeve

Mbrojtja e te drejtave te femijeve bazuar ne legjislacionin shqiptar e konventat nderkombetara si dhe menyra se si...

Artikujt e fundit