Tuesday, November 20, 2018

Debati për 264 ha toke te dhëne me qera

Pas takimit me Prefektin e Qarkut te Shkodrës, Paulin Radovani, një përfaqësi i banoreve te Trushit janë ndare te kënaqur dhe me besimin se...

“Thethi” proteston, bashkia “show”

Prej muajsh dëbora i ka izoluar banorët e Thethit, pasi rruga që të drejton drejt kesaj pike turistike është e bllokuar. Mos ndërhyrja e bashkisë...

U betonizuan dhe me pas u harruan!

Ky ishte justifikimi i bashkise Shkoder dhe vete titullares Voltana Ademi per muaj me radhe mbi rrugicen e “Kafes se Madhe” dhe 12 rrugicave...

Nisin 13 te martet e “Shna Ndout”

14 Marsi ka shënuar nisjen e pelegrinazhit në Kishën e “Shna Ndout” në Laç. Besimtarë të shumtë e të të gjitha besimeve nga e...

Transformimi qe ka pesuar Thethi

I shpallur monument kulture dhe zonë e mbrojtur nga ministria e linjës, parku kombëtar i Thethit pritet të ketë një pranverë të “acartë”. Ndërtimet...

“Dita e veres” festohet ne Lezhe

Në Lezhë Dita e Verës është festuar ndryshe nga vitet e tjera, duke i zhvendosur aktivitetet kryesore në zonën e mbrojtur Kune-Vain. Për të shkuar...

Ndalimi i filmave Shqiptare

AMA, Autoriteti i Medias Audiovizive, kohet e fundit ka ndermarre nje nisme per ndalimin e plote te  transmetimit te filmave shqiptar te kohes se...

Gjonaj: Puka po ndryshon

Ndersa vitin 2016 e quan si fillimi i ndryshimeve ne Bashkine e Pukes gjate mandatit te tij, 2017-ten e konsideron vit te zbatimit te...

PS Lezhe akuza bashkise

Bashkia e Lezhës po braktis punën për t’iu përkushtuar mbushjes së çadrës të opozitës në kryeqytet. Denoncimi erdhi nga selia rozë, ku kryetarja e...

Dobraç, mbetjet zevendesojne trotuaret

Te ngjan me nje zone te humbur, por eshte vetem pak kilometra larg qendres se Shkodres, apo hyrja e njohur ndryshe si nje prej...

Artikujt e fundit