Wednesday, October 17, 2018

“Xhabiej”, Ademi u pergjigjet banoreve

Zgjodhi që intervisten me mediat ta niste duke shfaqur pamjet e lagjes “Xhabije” aktualisht dhe ndryshimit që do të pësojë pas rikualifikimit urban. Kryetarja...

Rama reagon per lulishten

Nderhyrja e Bashkise Shkoder për prishjen e lulishtes ne lagjen Xhabije, përveç qytetareve te kesaj lagjeje, eshte shoqeruar...

Planet e pergjithshme vendore

Edhe njëherë tjetër ministrja e zhvillimit urban Eglantina Gjermeni ka shprehur bindjen se brenda këtij viti bashkitë kryesore në vend do të kenë të...

Nxitje për turizmin ne Zogaj

Kane kthyer ne identitet një mjedis turistik ne Zogaj ! Gjithçka është ndërtuar e sistemuar me materiale te zonës, përshtatur...

Masat antipermbytje ne Shkoder

Mjaftuan pak reshje në tetor që disa qytete të vendit të zhyteshin në ujë. Frika e përmbytjeve me mbërritjen e stinës së dimrit është...

Filloi prishja e lulishtes ne Xhabije

Protestat e qytetareve prej me shume se nje muaj, nuk janë marre ne konsiderate nga ana a Bashkise Shkoder, për te mos...

KULLA E REXHEPAGAJVE NE PLAVE

Me 3 kate prej guri dhe nje prej druri, kulla e Rexhepagajve, ka mbi 5 shekuj e ngritur si permendore ...

Mbetjet,pse deshtoi projekti i pare ?

Dështimi i projektit te pare për diferencimin e mbetjeve urbane ne qytetin e Shkodrës, i filluar 5...

Përmbytet Shëngjini, evakuohen disa familje

Qyteti i Shëngjinit është përmbytur mbrëmë nga vërshimi i ujrave nga malet dhe nga zona e Torovicës si pasojë e reshjeve të dendura. Gazetari i...

Drejt akordit per pagat e mesuesve

Sindikata e arsimit dhe ministria e linjës po shkojnë drejt gjetjes së akordit për pagat e mësuesve. Kryetari Arjan Peraj bëri me dije gjatë...

Artikujt e fundit