Saturday, February 23, 2019

Lezhe, 900 maturant ne provim

  Edhe në Lezhë u zhvillua provimi i dytë i maturës shtetërore, ku 900 të rinj ju përgjigjen tezës së hartuar nga MAS. Drejtori i...

Numri i shezlloneve javën e ardhshme

Edhe pse ka disa jave qe zyrtarisht është hapur sezoni turistik veror ne plazhin e Velipojës, akoma nga Bashkia nuk është përcaktuar numri i...

“Sofra Tradicionale e Yftarit”

“Sofra Tradicionale e Yftarit” shtruar nga shoqata Istanbul, në të 17-in vit radhazi mblodhi sëbashku në muajin e shenjtë të Ramazanit, autoritetet e larta...

K.Bashkiak mban peng ndihmen ekonomike

Ndihma ekonomike vijon të mbetet peng i Keshillave Bashkiak. Situata vijon të përseritet here pas here edhe në Lezhe ku për shkak të mos zhvillimit...

Nderi i qarkut Lezhe Fatmir Limaj

  Lezha ka nderuar ish komandantin e UÇK-se dhe deputetin e parlamentit të Kosovës Fatmir Limaj, duke i dhënë titullin “nderi i qarkut” me motivacionin...

Permbytjet, nenshkodra ne proteste

Protestën e nisën me bllokimin e pedonales përpara prefekturës së Shkodres, duke mos lejuar kalimin e automjeteve. Veprim që solli edhe debate me përfaqesues...

Ne proteste per ndotjen nga fabrika

Banoret e komunitetit rom dhe egjiptian ne Lezhe kanë protestuar kunder ndotjes së ajrit nga fabrika e përpunimit të zorreve. Ata shprehen se jetesa është...

Gati Projekti për mbrojtjen e Bahçallekut

Nje projekt për mbrojtjen e Bahçallekut nga gërryerjet e Drinit dhe permbytjet, pritet qe te Miratohet nga Ministria e Bujqesise. Ai eshte përgatitur nga...

Uji dhe mbeturinat vërshojnë rrugës

Për disa ore pasdreken e ditës se shtune, ka pasur anomali qarkullimi rrugor ne rrugën Shkodër – Postrribe, segmenti Stom Golem. Kjo për shkak...

Furnizimi i Bushatit me Energji Elektrike

Njësia Administrative e Bushatit, pjese e Bashkisë Vau Dejës, me rrjete te ri te shpërndarjes se energjisë elektrike ! Sipas informacionit te OSHEE Shkodër,...

Artikujt e fundit