Thursday, March 21, 2019

Mbetjet dhe ura e vjeter e Bunes

Ura e vjetër e Bunës është e pakalueshme dhe përbën rrezik për jetën e kalimtarëve, por në vend që të bente mbylljen e saj...

“Cup Song Albania”

Nje duet midis tokes dhe duarve ne emer te paqes, shpreses dhe bashkejeteses do te jete eventi qe do te beje bashke rreth 8000...

Miratohet strategjia e zhvillimit te territorit

500 mijë lekë për Izmir Smajlaj dhe 100 mijë lekë për trajnerin Vildan Tufi është shpërblimi i akorduar nga bashkia Shkoder, që mori miratimin...

Tuzi komune e pavarur

Në mbledhjen e qeverisë së Malit të Zi u aprovua Ligji për organizimin Territorial ku Komuna e Tuzit parashikohet te jetë komunë e plotë....

Bashkia sorollat tregtaret e Rusit

Udhëtojnë çdo ditë nga fshatrat e nënshkodres dhe pozicionohen në një prej lagjeve të qytetit, asaj Rus, për të tregtuar prodhimet e tyre me...

Ne gare per idete e biznesit

5 grupe nga sholla profesionale "Kolin Gjoka", kanë konkuruar mes njeri tjetrit për idenë me të mirë të biznesit. Kanë qënë vetë nxenesit ata që...

Restaurim Urës se Mesit dhe Kalasë se Drishtit

Restaurimi i Urës se Mesit dhe Kalasë se Drishtit,dy monumente te rendesise se pare te trashëgimisë historike – kulturore, u shpallen si projekt për...

Mungesa e sherbimit te trenit

Kishte munguar prej afro 1 viti dhe vetëm nisja e të martave të “Shna Ndout” ka rikthyer në qytetin e Lezhes trenin. Shërbimi hekurudhor...

Inaugurohet qendra e zhvillimit Shkoder

Qendra e zhvillimit në Shkoder ka mjediset e saj të reja, falë financimit të zyrës së bashkëpunimit ushtarak në ambasadën Amerikane në Shqipëri. Inaugurimin...

Trajtimi i ujrave te zeza ne Lezhe

Lezha është një nder të paktat qytete ne vendin tonë që trajton ujrat e zeza. Në të gjithë vendin vetëm 10% e tyre trajtohen...

Artikujt e fundit