Sunday, May 26, 2019

200 mijë të siguruar

Gjatë kësaj periudhe janë future në skemën e sigurimeve 200 mijë punonjës të cilët figuronin në të zezen, dhe kjo erdhi falë inspektimeve të...

Rinovohet monumenti i Hasan Riza Pashes

Eshte përuruar monumenti kushtuar Hasan Riza Pashes, komandantit qe organizoi mbrojtjen e Shkodres ne vitin 1912 – 1913 kunder ushtrive serbo – malazeze. Perveç...

Zjarr ne masivin pyjor te Zimaj

Një zjarr i fuqishëm përfshiu masivin pyjor të fshatit Zimaj në Njesinë Administrative të Ungrej në Lezhë, duke vënë në rrezik kishën e fshatit...

Takim me nxënësit e shkollës Teknike

Drejtori I Përgjitshëm I Inspektoriatit Shtetrorë të Punës Dritan Ylli zhvilloi një takim me nxënës të Shkollës së Mesme Teknike “ Arben Broci”. Në...

Kriza ne keshillin bashkiak te Lezhes

Vijon beteja për Keshillin e Bashkisë së Lezhës. Tashme "topi" i ka kaluar institucionit të prefektit, i cili ka marrë në shqyrtim dokumentacionet e keshillit...

Dita e dyerve te hapura

Fakulteti ekonomik ka organizuar ditën e dyerve të hapura, për të rinjtë që këtë vit përfundojnë maturën shtetërore. I gjithë muaji mars është vendosur...

Arnimet në sheshin 2 prilli

Si cdo vit Bashkisë Shkodër I bi ndërmend për nderimin  të Deshmorëve të 2 prillit, duke riparuar dëmtimet e këtij sheshi në prag të...

Muriqan, kthehen rreth 100 punetore

Rreth 100 shtetas shqiptarë, kryesisht punonjës sezonal të sektorit të ndërtimit në Mal të Zi janë kthyer nga policia e kufirit dhe migracionit e...

Lekaj: Kur do te investoje Bashkia na lagjet “periferike” ?

Nga 9 projektvendime qe kishte për te miratuar mbledhja e radhes e Keshillit te Bashkise Shkoder, pika e 8-te qe bente fjale për miratimin...

Skandali me mishin nga Brazili

Skandali i mishit të importuar nga Brazili ka venë në alarm qytetaret. Drejtori i AKU në Lezhë Lek Prendi, sqaron konsumatoret se nuk kanë...

Artikujt e fundit