Thursday, April 18, 2019

Kolektori qe është kthyer ne vatër epidemie !

Kolektori i ujërave te zeza nga Shtëpia e Bujqve dhe deri ne brigjet e Liqenit te Shkodrës, ne gjatësinë mbi 1 kilometër është i...

25 vjetori i medresese “Haxhi Sheh Shamia”

Takimet e nisura per keshillim karriere ne prag te 25 vjetorit te celjes se medreseve ne Shkoder,medreseja "Haxhi Sheh Shamia" organizoi nje takim me...

Zjarri ne Shengjin rrezikon banesat

Zjarri qe perfshiu nje kallamishte ne lagjen Sake te Shengjinit u perhap shpejt si pasoje e eres duke vene ne rrezik edhe disa banesa....

Zhbllokimi i hekurudhes brenda 24 oreve

Brenda 24 oreve, hekurudha Shkoder – Hani i Hotit do te zhbllokohet dhe do te kryhet riparimi i segmentit prej 100 metra, qe u...

Del nga shinat treni i mallrave

Ka qënë duke udhëtuar në drejtim të Shkodres, kur në fshatin Grizhë të Malësisë së Madhe treni i mallrave i linjës Shqipëri – Mal...

Thyen urdherin e ministrit Panariti

Autoriteti kombëtar i ushqimit ka shkarkuar nga detyra inspektoren Tatjana Dizdari, pasi kjo e fundit lejoi kalimin e 66 mijë zogjve drejt Shqipërisë. Ajo...

Bashkia Shkoder braktis Thethin

Në vend të zgjidhjes, gjë për të cilën janë votëbesuar, drejtuesit e bashkisë Shkoder vijojnë të merren me deklarata shterpë, e në të njëjtën...

Qytetit i mungojne kontineret për mbetjet urbane

Lidhur me problemet qe kane te bejne me pastrimin e qytetit te Shkodres, prej vitesh ka pakenaqesi nga qytetaret e gjithashtu polemika te herëpashershme...

Ambasada Amerikane me “OJF-te”

Perfaqesuesit e organizatave te shoqerise civile te Shkodres u bene pjese e nje diskutimi per lancimin e programit te ri per qendrueshmerine financiare te...

Permbytjet, edhe Oboti ne proteste

Edhe muaji shkurt ka nisur me protesta nga banorët e nënshkodres, të cilët vijojnë t’i kërkojnë qeverisë akordimin e dëmshpërblimit për përmbytjet e 2010...

Artikujt e fundit