Tuesday, August 20, 2019

Siguria ushqimore gjate veres

Kushtet higjeno – sanitare dhe datat e skandencave të produkteve ushqimore, do të jenë dy fokuset kryesore të kontrolleve që autoriteti kombëtar i ushqimit...

Malaj: Matura larg zgjedhjeve

Matura shtetërore do të rrijë larg zgjedhjeve të 25 qershorit dhe për këtë janë marrë të gjitha masat. Kjo është garancia që jep numri...

Nena e “Gjeniut te Vogel” Pergenjeshtron Bashkine

Njoftimi i Bashkisë Shkodër një dite me pare “se i ka afruar ndihme familjes se Marjana Begut”, fituese e “Gjeniut te Vogël”, është përgënjeshtruar...

Dita Nderkombetare e Parqeve

Zgjodhen diten Nderkombetare te Parqeve per zhvillimin e nje aktiviteti sensibilizues. Ne fokus ajo ka ndergjegjesimin e komunitetit per mirmbajtjen e parqeve kombetare dhe...

Mbledhja e keshillit bashkiak V.Dejes

Rendi dhe siguria kanë qënë fokusi i mbledhjes së këshillit bashkiak të Vau Dejesit, ku këshilltarët dhe administratorët kanë shprehur pakenaqësitë e tyre lidhur...

Sindikalistet turq ne Shkodër

Mes Federatës Sindikale te Shendetesise Shqiptare dhe Sindikatës se Shendetesise se Turqisë nënshkruhet marrëveshja e Bashkëpunimit, dhe për ketë u zgjodh konfederata e Qarkut...

Ne rrugën e Shirokës “Vrapo për Europen”

30 vjetorin e Programit te Bashkimit Europian Erasmus Plus, qe shërben për studimet e te rinjve nga universitetet Europiane, e kane festuar me maratonën...

Mesha kushtuar legjionit te Marise

Në vitin e largët 1921, në Irlandë u formua legjioni i Marisë, i cili sot ka misionaret e tij edhe në Shqipëri. Prej vitesh...

Dezinfektimi i mushkonjave ne bregdet

Në Lezhe vijon dezinfektimi i mushkonjave ne bregdet dhe laguna në prag të hapjes së sezonit turistik. Ekipet e Ministrisë së Shëndetësisë kanë nisur kete...

Rendesia e zhvillimit profesional

Rendesia e zhvillimit personal dhe profesonal per te ndertuar nje karriere te suksesshme ishte tema e nje leksioni te hapur ne fakultetin e psikologjise...

Artikujt e fundit