Wednesday, December 11, 2019

Rajoni 4 feston “Nje shans per te gjithe”

Pak orë përpara konventës së lëvizjes rinore për Integrim në kryeqytet, rajoni nr 4 në Shkoder ka vendosur të festojë në një mbrëmje të...

Laçaj: Qendrat Historike, pergjegjesi e Bashkise

Mirëmbajtja e qendrave historike ne qytetin e Shkodrës, është përgjegjësi ligjore e Bashkisë. Kështu i është përgjigjur shqetesimit te mediave për dëmtimet e objekteve...

Peshkimi i paligjshem ne Kune – Vain

Peshkimi i paligjshem vijon të jetë një shqetesim në vendin tonë. Përdorimi i dinamitit jo vetëm që demton dhe shfaros peshkun dhe gjallesat të cilat...

Dita rinore dioqezane

Me këngë dhe lutje kushtuar kohës së krezhmeve, që sherben si periudhë parapërgatitore për besimtarët e Krishtere në prag të festës së Pashkeve u...

8 qytete te Ballkanit , 2 muaj ne Shkoder

Për dy muaj radhazi, do te mblidhen nje here ne jave ne Universitetin “Luigj Gurakuqi” Shkoder qe te shfaqin kendveshtrimin e tyre për lëvizjen...

Ulja e TVSH per turizmin

TVSH-ja për turizmin është ulur në 6 për qind. Qeveria miratoi në mbledhjen e Këshillit të Ministrave uljen e saj për strukturat akomoduese në...

QFP Shkoder, 7 kurse për turizmin

Qendra e Formimit Profesional Shkodër merr përsipër përgatitjen e personelit ne shërbim te sektorit te turizmit. Kurset për 7 pozicione do te fillojnë brenda...

Panairi shkencor ne “Hasan Riza Pasha”

Kolegji turk “Hasan Riza Pasha” ka organizuar per te dytin vit Panairin Shkencor. Nxenesit e kesaj shkolle prej muajsh kane punuar per te bere...

“Kafja e Madhe, Model Promovimi”

Para mbi 100 nxënësve te shkollave te mesme te Shkodrës, Ministri i Punëve te Jashtme, Ditmir Bushati, prezantoi ne gjimnazin “28 nëntori” projektin “Wiki...

Heshtje per auditin te Vllaznia.

Kanë zgjedhur të gjithë të heshtin edhe pse auditi i kontrollit të lartë të shtetit flet qartë për shkeljet ligjore që vijojnë të bëhen...

Artikujt e fundit