Sunday, July 21, 2019

Udhëtim i frikshëm ne Puke – Vau Dejes!

Është i frikeshem udhëtimi gjate natës ne rrugën Puke – Vau Dejës dhe anasjelltas, 40 kilometër e gjate..... Është nder rrugët malore te vendit tone...

Muaj i Shenjte i Ramazanit, LSI shtroi iftar ne Puke

Lëvizja socialiste për Integrim e Pukës edhe këtë vit i është bashkuar muajit të shenjtë të Ramazanit, duke shtruar sofrën e yftarit për të...

Gjonaj: Sivjet pyjet e Pukes te mbrojtura

Ndryshe nga vitet e kaluara, sivjet situatën me zjarret kryebashkiaku i Pukës Gjon Gjonaj e sheh më të qete dhe të menaxhueshme nga institucioni...

“Rana e hedhun” peng i nje rruge

“Rana e hedhun", perla turistike e bregdetit të Shengjinit po i demtohet imazhi turistik per shkak te nje rruge qe mungon. Një investim...

“Ura e Bahçallekut” perplas institucionet

Ura e Bahçallekut përplas institucionet në Shkoder. Zyrtarisht bashkia e këtij qyteti përmes një njoftimi të shpërndarë për mediat, thotë se nuk është vënë...

Pronat, prefekti mbledh kryebashkiaket

Një takim i inicuar nga Prefekti i Qarkut Shkodër Paulin Radovani ka sjellë në një tryezë tre kryetarët e bashkive të qarkut si...

M.Madhe, Ujesjellesi i Kalon Bashkise

Ndermarrja e ujesjellesit Malesi e Madhe i kalon për administrin Bashkise, bazuar ne vendimin e Qeverise për...

K. i Qarkut shtron yftar per myslimanet

Kryetarja e këshillit të qarkut Shkoder Greta Bardeli ka qënë mikëpritësja e radhës e yftarit të Ramazanit shtruar për autoritetet lokale në kuadër të...

Postribe, rrjeti vadites i papastruar !

Uji nuk mungon për vaditjen e prodhimeve bujqësorë te fermerëve ne njësinë administrative Postrribe, por një pjese e...

Riparimi i Ures se Bahçallekut

Amortizimi i urës së Bahçallekut në hyrje të qytetit të Shkodres ka nisur prej vitesh dhe përherë ndërhyrjet në këtë vepër arti kanë qënë...

Artikujt e fundit