Saturday, February 23, 2019

60 vjetori i krijimit te Universitetit te Shkodres, aktivitet per promovimin...

Departamenti i Letërsisë i Fakultetit të Shkencave Shoqërore pranë Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, në kuadër të 60-vjetorit të krijimit të USH-së, po zhvillon...

Demtimet nga moti i keq, nuk nise mesimi ne rrethin e...

Dar: Mesimi nuk nis ne 2 shkolla ne rrethin e Pukes! Ne Iballe dhe Fierze! Ne shkollat qe jane problematike, mesimi zhvendoset ne katet qe...

2 vite pas ndërtimit, rikonstruktohet shkolla e Velipojës “Nikollë Zogorjani”…

Shkolla  është e vetmja shkollë në Velipojë e ndërtuar prej 1972, por që prej 42 vitesh nuk kishte pësuar ndryshim, përveçse disa ndërhyrjeve të...

60 Vjetori i universitetit te Shkodres “L. Gurakuqi”, merr pjese Presidenti...

60 vjetori i universitetit "Luigj Gurakuqi" i pranishem presidenti Republikes Ilir Meta. Krah tij drejtues vendore, pedagoge e studente. Rektori Adem Bekteshi: Gjate gjithe ketyre...

Ministrja Nikolla prezanton buxhetin 2019: Rritje me 1.1 mld lekë

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Lindita Nikolla ka raportuar sot në Komisionin Parlamentar për Ekonominë mbi shpërndarjen e buxhetit për vitin 2019. Ministrja...

Sa shpenzojnë shqiptarët për arsimin nga buxheti i tyre, 68% shkojnë...

Pesha e shpenzimeve për arsimin ne buxhetin e familjeve shqiptare ka ardhur në rritje vitet e fundit, kryesisht për shkak të rritjes së tarifave...

Testohen maturantët, 37 mijë maturantë zhvilluan provimin e Gjuhës së Huaj

Mes emocioneve rreth 37 mijë maturantë në të gjithë vendin testuan të hënën njohuritë në provimin e gjuhës së huaj. Provimi që u zhvillua...

Zbardhen emrat e 1040 fituesve në Universitetin e Mjekësisë, si mund...

Të gjithë maturantët që kanë aplikuar në një prej 12 programeve të studimit në Universitetin e Mjekësisë mund të njihen me renditjen gjatë raundit...

Bordet në universitete pa kandidatë, Ministria shtyn sërish afatin

Mungesa e kandidaturave për anëtar të Bordit të Administrimit, përfaqësues të Ministrisë së Arsimit, ka detyruar këtë të fundit që të shtyjë afatin për...

Rama me studentët e ekselencës në Shkodër: Eshtë humbur shumë kohë...

Pasi publikoi disa prej vendimeve të marra në mbledhjen e Këshillimit të Ministrave në qytetin e Shkodrës, ku njoftoi dhe vendimin për dhënien e...

Artikujt e fundit