Wednesday, January 16, 2019

Drejtoresha e shkollës Branko Kadija, përgenjeshtron bashkinë Shkodër për kamerat e...

Drejtoresha e shkolles Branko Kadija, Surrila Mlloja pergenjeshtron bashkine Shkoder per kamerat e sigurise. Mlloja: Kamerat jane vendosur nga kontributi vullnetar i prinderve dhe...

60 vjetori i universitetit të Shkodres “L. Gurakuqi”, konferencë ...

Shkoder, Konference Shkencore per 60 vjetorin e universitetit " Luigj Gurakuqi'. U  mbajten shume kumtesa per veprimtarine 60 vjeçare te ketij tempulli te dijes,...

Shkollat pa kamera, reagon bashkia

Anamali: 7 institucione jane pajisur, proçesi vijon 5 shkolla dhe 2 konvikte rezultojnë të pajisura me kamera sigurie në bashkinë e re të Shkodres,...

15 NENTOR, SHKOLLAT PA NGROHJE

Laçej: Ndonese ka 2 jave qe jam ankuar, kaldajat jo te mirembajtura Pavarsisht trumbetimit te Bashkise Shkoder, se cdo shkolle eshte pajisur me lende drusore,...

E PATOLERUESHME: NË LIBRIN E GJUHËS SHQIPE TË KLASAVE TË 10-TA…...

  E turpshme dhe e patolerueshme kjo që shkuhet në tekstin e Gjuhës Shqipe për klasat e 10-ta. Nxënësit pyeten “Pse nuk kemi shoqëri civile”, duke...

Reagon bashkia e Shkodres per kamerat e sigurise ne shkolla…

Kamerat e sigurise, bashkia Shkoder deklarate per shtyp. Gjate 2 viteve kemi vendosur sipas shkollave me numrin me te madh te nxenesve. Ismail Qemali, Prenke...

Shkolla pyjore, ulet numri i nxenesve

Ceka: Qeveria duhet te ndjeke politika inkurajuese Pavarsisht inkurajimit nga qeveria Shqiptare me bursa, apo takimet e titullarit te shkolles “Kole Maregjini” me drejtuesit vendor...

Ne terren per edukimin me mjedisin

Ara: Ka ardhur koha qe gjimnazet te mbeshteten me fonde Edukimin per mjedisin, nga klasa e kane zhvendosur ne terren, duke ekspozuar punimet e...

Marrëveshja, universitetet shqiptare tani me qendër moderne për kërkimin shkencor

Një qendër telematike kërkimi shkencor me teknologjinë më të përparuar do të ngrihet së shpejti, falë një marrëveshje mes qeverisë shqiptare dhe asaj italiane...

DAR nuk i iken Shkodres!

Peraj: Eshte arritur marreveshja me ministrine e arsimit Reforma e qeverisë Shqiptare për të prekur edhe drejtoritë rajonale të arsimit, duke lënë vetëm 4 të...

Artikujt e fundit