Wednesday, October 17, 2018

Godine për Bazen Prodhuese

Po ndertohet nga e para, Baza Prodhuese e shkolles se Mesme Profesionale “Arben Broci” ne Shkoder. Projekti eshte financuar nga Ministria e Mireqenies Sociale...

Testimi “Mesues për Shqiperine”

330 kanditate për mesues ne Shkoder kane kryer fazen e dyte te testimit “Mesues për Shqiperine”. Testimi u organizua  ne dy qendra, gjimnazin “28...

Rifillimi i mësimit, ngrohja e shkollave

Ne ditën e pare te fillimit te mësimit për ketë vit, ne shkollën nëntëvjeçare “Mark Lula” te qytetit te Shkodrës nuk ka munguar ngrohja....

TE HENEN PRITET TE NISE PROCESI MESIMOR

TE HENEN, ME DATE 16 JANAR, PRITET QE TE NISE NORMALISHT PROCESI MESIMOR PER NXENESIT E SISTEMIT PARAUNIVERSITAR DHE SHKOLLAT E LARTA. MESOHET SE...

Shtyhet mësimi në gjithë sistemin arsimor

Ashtu siç ishte paralajmëruar, edhe javën që po vjen, universitetet, shkollat, kopshtet e çerdhet do jenë të mbyllura për shkak të situatës së krijuar...

Filloi rimbursimi i librave shkollore

Duke filluar nga dita e enjte, filiali i postes Shkodër nise shpërndarjen e parave te rimbursimit te librave shkollore. Ministria e Arsimit dhe Sportit...

100 VJETORI I HAPJES SE SHKOLLAVE SHQIPE NE MAL TE ZI

Me rastin e 290 vjetorit të  shpërnguljes së Sqhiptarqëve në Zarë të Kroacisë që sot njihen si Arbëreshët e Zarës, Kisha Katolike në Braticë...

8 tema studimi master shkencor

8 tema studimi master Shkencor nga studentetet e fakultetit ekonomik te Universitetit “Luigj Gurakuqi” Shkoder, janë prezantuar mes nje publiku te gjere, ku moren...

390 kandidate “Mësues për Shqipërinë”

Rreth 390 kandidatë për “Mësues për Shqipërinë”, kane paraqitur dosjet pranë Drejtorisë Rajonale Arsimore Shkodër, për te aplikuar ne Portalin...

Radhet per libra edhe naten

Jo vetëm ditën, por edhe në orët e vona të mbrëmjes prindërit Shkodranë vijojnë të qëndrojnë në radhë për pajisjen me tekste shkollore. Një vuajtje...

Artikujt e fundit