Saturday, August 24, 2019

Qeveria “denon” serish Shkodren ! Tani, arsimi i Shkodres “komandohet” nga...

  Pa frike mund te cilesohet si nje nga skandalet e radhes te qeverise Rama, e cila vijon ta trajtoje Shkodren si nje province te...

Tabela/ Si ndryshojnë pagat e drejtorëve të shkollave, mësuesve dhe edukatoreve!

Në Fletoren Zyrtare është publikuar vendimi që përcakton se sa do të jetë niveli i rritjes së pagave për drejtorët e shkollave dhe mësuesit....

Provimi i shtetit, 50% e mësuesve rezultojnë ngelës

Gjysma e kandidatëve për mësues nuk kanë kaluar në Provimin e Shtetit. Drejtorja e Qendrës së Shërbimeve Arsimore shprehet se më i ulët niveli...

Provimi i shtetit, 50% e mësuesve rezultojnë ngelës

Gjysma e kandidatëve për mësues nuk kanë kaluar në Provimin e Shtetit. Drejtorja e Qendrës së Shërbimeve Arsimore shprehet se më i ulët niveli...

Bursat për studentët, Ministrja Shahini: Pakoja financiare, 2.3 mld lekë

Ministrja e Arsimit, Besa Shahini ka deklaruar se pakoja financiare për bursat e studentëve kap shifrën e 2.3 mld lekë të reja. Gjatë raportimit...

Karta e studentit, Ministria e Arsimit përgatit projektvendimin

Tre muaj pas përfundimit të protestës, Ministria e Arsimit ka hartuar rregullat për kartën e studentit. Në projektvendimin, i cili është ende në fazën e...

 Studentet tentojne te hyjne me force je godinen e re, ndalohen...

Nje pjese e fakultetit juridik nuk zhvillojne mesim,.proteste perpara godines se re! Kerkojne venjen ne funksion te saj. Thyhet xhami i hyrjes  

Aktivitet ne ditet e frankofonise, shkolla “Oso Kuka” fton astrofizikanten Mimoza...

Ne kuader te diteve te frankofonise nxenesit e shkolles “Oso Kuka” organizuan nje aktivitet ku e ftuar ishte astrofizikantja Mimoza Hafizi. Takimi nisi ne...

Stomatologjia, Fizioterapia dhe Logopedia degët me më pak studentë

Universiteti i Mjekësisë do të pranojë 117 studentë më pak vitin e ardhshëm akademik. Kuotatat janë ulur në degët si stomatologjia, fizioterapia dhe logopedia...

Bordet në universitete pa kandidatë, Ministria shtyn sërish afatin

Mungesa e kandidaturave për anëtar të Bordit të Administrimit, përfaqësues të Ministrisë së Arsimit, ka detyruar këtë të fundit që të shtyjë afatin për...

Artikujt e fundit