Thursday, January 28, 2021

Mesuesit e gjuhes shqipe ne emigracion

Ka 16 vjet qe i eshte përkushtuar mesimit te gjuhes shqipe femijeve te emigranteve shqiptare ne Greqi. Pavaresisht...

Menaxhimi i kopshteve dhe çerdheve

Vetëm kopshtet dhe çerdhet që ka në administrim janë kompetencë e bashkisë Shkoder për të ndërhyrë. Mirëmbajtja e objekteve është detyrë kryesore thotë përgjegjësja...

Artikujt e fundit