Saturday, May 26, 2018

Mësuesia, Ministria e Arsimit do të ulë kuotat

Mësuesia është një nga degët më pak të kërkuara në raport me të tjerat në universitetet publike, në nivel kombëtar. Fakti mbështetet në shifra...

Mësuesit pas një jave në provim, ja kategoritë që përfitojnë rritje...

Vetëm një javë i ndan mësuesit nga provimi, nga i cili përftojnë jo vetëm rritje profesionale, por edhe financiare. Drejtori i Institutit të Zhvillimit...

Shkolla “Hamdi Bushati” vijon te mbeshtetet nga S4J, Dragoshi: Qellimi kryesor,...

Shkolla e mesme profesionale “Hamdi Bushati” qe nga muaji nentor ka marre mbeshtetjen e projektit “Afeti per pune” . Ky project synon jo vetem...

Testimi për mësuesit, dy fazat si do vlerësohen kandidatët

  Ministria Arsimit ka publikuar udhëzimin për testimin e informatizuar për mësuesit, duke filluar nga regjistrimi deri te mënyra e vlerësimit. MAS thekson se mësuesit...

Nikolla jep një lajm të mirë për studentët dhe mësuesit shqiptarë...

Studentët e shqiptarë që studiojnë jashtë Shqipërisë dhe mësuesit që mbrojnë dhe zhvillojë gjuhën shqipe në komunitetin shqiptar, do të jenë të regjistruar në...

Matura 2018/ Publikohen datat për plotësimin e formularit A1 dhe A1Z,...

Ndryshojnë datat e aplikimit. Maturantët afat deri më 10 prill për të plotësuar formularin A1 dhe deri në 17 prill për A1Z Qëndra e Shërbimeve...

“Dita e dyerve te hapura”, Ekonomiku i prezanton maturanteve programet e...

E ka kthyer në traditë dhe nuk mungoj as sivjet “Dita e dyerve të hapura” për maturantët e rajonit të veriut, në mjediset e...

Oficerët e sigurisë, Nikolla: Projekti do të shtrihet në të gjitha...

Ministrja e Arsimit Lindita Nikolla inspektoi të hënën projektin pilot “Oficerët e Sigurisë”. Projekti që ka nisur implementimin ne 15 gjimnaze synon të garantoj...

Shkolla “Hamdi Bushati” pergatitet per konkurset nderkombetare, Lumanaj: Pas çmimit te...

Shkolla Teknologjike Hamdi Bushati ne konkursin e zhvilluar 1 jave me pare ka rrembyer cmimin e pare, si dhe 3 cmime te tjera inkurajuese....

Publikohen datat e testimeve të portalit “Mësues për Shqipërinë”

Duke filluar nga data 6 mars dhe deri në 27 prill të gjithë mësuesit e rinj do ti nënshtrohet testimit "Mësues për Shqipërinë". Në faqen...

Artikujt e fundit