Monday, September 24, 2018

Kursimet e shqiptarëve bien 250 milionë euro për 5 muaj

Kursimet në sistemin bankar kanë shënuar në maj një tjetër rënie të fortë, sipas statistikave të publikuara nga Banka e Shqipërisë. Në fund të...

QKB: Bizneset afat deri më 31 korrik për të dorëzuar bilancet...

Qendra Kombëtare e Biznesit njoftoi se të gjithë bizneset që janë të regjistruar me përgjegjësi tatimore tatimfitimi duhet të depozitojnë pranë saj bilancin dhe...

Shqiptarët edhe më të varfër, kursimet bien me 250 milionë euro...

Kursimet në sistemin bankar kanë shënuar në maj një tjetër rënie të fortë, sipas statistikave të publikuara nga Banka e Shqipërisë. Në fund të muajit...

Alarmi i ekspertëve: Çdo shqiptar lind me një borxh prej 3...

Niveli i borxhit publik në Shqipëri mbetet një rrezik për ekonominë. Ekspertët thonë se Shqipëria renditet në listën e vendeve problematike pasi borxhi nuk...

Tatimet nuk i ndahen bizneseve gjate stines se veres…

Janë rreth 1,200 tatimpagues që kanë reaguar pozitivisht ndaj ftesës së Administratës Tatimore për të përmirësuar deklaratën e TVSH-së, duke filluar nga periudha maj...

Tatimet kontroll bizneseve në bregdet, 20 mijë subjekte në siten e...

  Ka nisur nga Gjiri i Lalëzit në Durrës, aksioni Tatimeve për kontrollin e subjekteve turistike në periudhën e sezonit. Kjo nismë do të ketë...

Banka e Shqipërisë paralajmëron se mund të heqë sërish valutë nga...

Në ditën e dytë të samitit të shtatë rajonal të Guvernatorëve të bankave qendrore rajonale u diskutua mbi politikat monetare dhe stabilitetin e sistemit...

Sejko: Efektet sezonale mund të na detyrojnë të blejmë më shumë...

  Në ditën e dytë të samitit të shtatë rajonal të Guvernatorëve të bankave qendrore rajonale u diskutua mbi politikat monetare dhe stabilitetin e sistemit...

Euro i rikthehet rënies, bizneset të shqetësuara nga luhatjet e mëdha

Monedha e përbashkët ka shënuar sërish rënie në tregun e brendshëm gjatë ditës së sotme, për të dytën ditë radhazi, duke arritur në 126.15...

Euro pa ndikim, çmimet e ushqimeve rënie të lehtë në treg

Ndërhyrja e Bankës së Shqipërisë në treg për blerjen e monedhës europiane vijon që për të dytën ditë të japë efekte në rimëkëmbjen e...

Artikujt e fundit