Wednesday, January 16, 2019

Të varfër, por shqiptarët kursejnë nga ushqimet për të blerë televizor...

Zhvillimet në tregtinë me pakicë të këtij viti ilustrojnë një prirje të kahershme të shqiptarëve për një kujdes të tepruar ndaj shtëpisë dhe makinës...

Trefishohet prodhimi i agrumeve në vend, eksportet mbeten modeste

Një portokall përmban vitamina dhe minerale të shumta. Të pasur veçanërisht me vitaminën C, të cilat rrisin imunitetin ndaj viruseve, ato janë ndër frutat...

Çmimet ne rritje te konsiderueshme

Çmimet e ushqimeve për muajin nëntor kanë rezultuar me një rritje të konsiderueshme. Këtë e konfirmon vetë EUROSTAT përmes shifrave të publikuara. Sipas EUROSTAT inflacioni...

Gjylbegaj: Po presim bizneset debitore !“Duhet te shpejtojnë për te përfituar...

Viti 2017 po mbyllen, ndaj bizneset debitorë duhet te shpejtojnë për te përfituar nga ligji i amnistisë. Pergjegjesi i sektorit te ardhurave ne Bashkinë...

TAKSA TË REJA PËR MAKINAT LUKSOZE, JA AUTOMJETET QE PËRFSHIHEN PAS...

  Paketa e fundit Fiskale e miratuar nga Kuvendi dhe që hyn në fuqi në një pjesë të mirë të ndryshimeve më 1 janar 2018...

Projeksionet e OKB për Shqipërinë: Rritja ekonomike do të jetë 3,8%...

Organizata e Kombeve të Bashkuara (OKB) projekton rritjen e ekonomisë shqiptare në 3.8% edhe gjatë vitit 2018.   Raporti i projeksioneve dhe perspektivës së ekonomisë globale...

Sfidat e biznesit, Jaka: Politika shqiptare pa axhendë për integrimin në...

Sipërmarja shqiptare është e paqartë mbi kostot por edhe mbi rrugët që do të zgjedhë për t'iu afruar standardeve të BE. Gjatë një konference...

Euro në pikiatë, zbret poshtë 133 lekëve

Euro ka zbritur nën nivelin e 133 lekëve, duke shënuar rekord të ulët që nga muaji gusht. Monedha e përbashkët është këmbyer sot përkundrejt...

Rritja abuzive e çmimeve, në Lezhë nis monitorimi i çmimeve

Bashkia e Lezhës ka nisur monitorimin e tregjeve për çmimet dhe cilësinë në prag të festave të fundvitit! Zyra lokale për Mbrojtjen e Konsumatorëve...

Sejko: Masat për deeuroizimin e ekonomisë do të nisin të aplikohen...

Masat për deeuroizimin e ekonomisë do të nisin të aplikohen në 2018, tha Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Genti Sejko në një konferencë për...

Artikujt e fundit