Thursday, September 20, 2018

RRITJE REKORD E TË ARDHURAVE NGA TURIZMI NË SHQIPËRI

Shqipëria po kthehet  gjithnjë e më shumë në një destinacion turistik për të huajt dhe mediat e huaja nuk pushojnë së shkruari për vendin...

KURSI I KËMBIMIT: RRITET EURO

Monedha e euros gjatë muajve të fundit ka ardhur në rritje duke arritur nivelin më të lartë të këmbimit, dhe sot këmbehet me 133.58...

RRITET PUNËSIMI NË TREMUJORIN E DYTË TË 2017-ËS

Tregu i punës ka shënuar një ecuri pozitive gjatë pjesës së parë të këtij viti. Sipas të dhënave të INSTAT, në tremujorin e dytë...

Leku dobësohet përballë Euros

Me fillimin e shtatorit dhe përfundimin e sektorit turistik, leku i është rikthyer rënies. Surpriza e kësaj jave në tregun e këmbimit valutor vendas ishte...

Sa të kënaqur janë shqiptarët nga paga që marrin? Zbulohet anketa...

Burimet zyrtare të institucionit pohuan se kjo anketë pati si objektiv kryesor analizimin e qëndrimeve dhe perceptimeve të stat të INSTAT si dhe identikimin...

Po indianëve për çfarë u duhen kaq shumë statistikat shqiptare?!

Duket e çuditshme, por indianët rezultojnë të jenë populli më i interesuar për statistikat tona pas shqiptarëve. Nga analiza që vetë INSTAT ka bërë për...

Eurot u rikthyen në banka në korrik por në tre vjet...

  Depozitat në sistemin bankar i janë rikthyer rritjes gjatë korrikut, pas rënies që kishin shënuar për tre muaj radhazi. Sipas statistikave të Bankës së Shqipërisë,...

DOLLARI NË PIKIATË, ARRIN PIKËN MË TË ULËT NË HISTORI

  Monedha e gjelbër ka vijuar të zhvlerësohet në tregun vendas duke u këmbyer sot me 111.25 lekë, rreth 1.09 lekë më pak se fundi...

EURO FILLON REVASHIN, NË SHTATOR RRITET MONEDHA E PËRBASHKËT EUROPIANE

  Monedha e përbashkët europiane është forcuar për të tretën ditë radhazi, duke u këmbyer sot me 132.49 lekë. Sipas ekspertëve të kursit të këmbimit me...

RRITJE REKORD E ÇMIMEVE NË KORRIK, SHQIPËRIA E TRETA NË EUROPË

Shqipëria vijon të mbajë rekordet europiane përsa i takon ritmeve të rritjes së çmimeve. INSTAT raportoi sot se rritja e Indeksit të Harmonizuar të...

Artikujt e fundit