Monday, June 24, 2019

Klik Ekspo Group, inspirimi i investitorëve të huaj për Shqipërinë

  Edicioni i 24-t i Panairit Ndërkombëtar të Tiranës – UFI Approved Event, që do të mbahet në datat 23 deri në 26 nëntor 2017...

Shqipëria ngel në klasë nga BERZH për 6 komponentë, më keq...

  Shqipëria ka përfomuar nën mesataren e Rajonit dhe vendeve të tjera nëtranzicion në gjashtë komponentët që vlerësojnë reformat për zhvillim sipas Raportit tëTranzicionit për...

RAMA: PENSIONET NË QYTET U RRITËN DERI NË 42%

  Kryeministri Edi Rama nëpërmjet një postimi në rrjetin social Facebook, ka shkruar se, pensionet në qytet u rritën nga 8.2% deri në 42%. “Kazani: në...

Shifrat e FMN-së: Shqipëria e 105-ta në botë për të ardhurat...

Shqipëria renditet e 105-ta në botë nga 189 shtete, përsa i përket të ardhurave për frymë në vitin 2017, sipas shifrave të fundit që...

Janar-tetor 2017, eksporti u rrit 13.4 për qind, shifrat e INSTAT

  Eksportet kanë vijuar me ecurinë e tyre pozitive edhe në muajin tetor. Sipas të dhënave të INSTAT-it, për 10-mujorin, kompanitë shqiptare shitën jashtë vendit...

Reagon BSH: Pesë arsyet pse janë rritur depozitat e biznesit në...

Në një prononcim të posaçëm, Banka e Shqipërisë shpjegoi disa arsye se pse bizneset kanë rritur kursimet në banka. Arsyeja e parë lidhet me...

Borxhi i bizneseve, KLSH: Faji i Tatimeve

Kontrolli i Lartë i Shtetit ka bërë përgjegjëse administratën tatimore për rritjen e madhe të borxheve, që bizneset kanë ndaj shtetit. “Drejtoria e Tatimeve nuk...

Diplomacia ekonomike, Ahmetaj: Kemi paketën më të favorshme turistike

Dy ditë pasi opozita goditi paketën fiskale dhe përjashtimin e hoteleve me 5 yje nga taksat, si një projekt për pastrimin e parave, ministri...

ZGJEROHET BANKA E LINDA RAMËS, BLEN BANKËN KOMBËTARE TË GREQISË

  Banka Amerikane e Investimeve, në bordin drejtues të së cilës është bashkëshortja e kryeministrit, Edi Rama ka blerë Bankën Kombëtare të Greqisë, NBG. Mësohet se,...

Banesat sociale, ulet fondi nga Buxheti i Shtetit

Buxheti i parashikuar për vitin 2018 për strehimin social nuk arrin të plotësojë nevojat për banesa sociale në 61 bashkitë e vendit. Në projektbuxhetin 2018,...

Artikujt e fundit