Saturday, August 24, 2019

TATIMET, SEKUESTRO PËR 18 MIJË BIZNESE BORXHLIE, MBLEDHIN DETYRIMIN ME FORCË,...

  Drejtoria e tatimeve ka përditësuar listën e tatimpaguesve me detyrime të papaguara në afat, ndaj të cilëve Administrata Tatimore, ka vendosur marrjen e masave...

Genti Sejko: Sistemi bankar i sigurtë

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë Genti Sejko ka shmangur sot përgjigjet mbi aksionerët offshore të Abi Bank, e cila ka një nga drejtuesit kryesorë...

Klosi: Taksë zero për ivestitorët e kontratktuar me operatorë me 5 yje

  Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi ishte sot I pranishëm në komisionin parlamentar të Veprimtrarisë Prodhuese për të paraqitur buxheitn e kësaj ministrie për...

Adrian Civici: E pamundur që buxheti i një shteti të shërbejë...

Eksperti i ekonomisë Adrian Civici ka komentuar buxhetin e vitit 2018. Në rubrikën “Opinion” në “News24”, ai thotë se praktikisht është e pamundur që...

Instat/Shqiptarët transferuan në Evropë 113 mln euro në 2016

Transfertat hyrëse dhe dalëse të individëve në Shqipëri me vendet e Evropës, ato të BE dhe jashtë saj, arritën në vitin 2016 me mbi...

BERZH HAP “THESIN”, DERDH 70 MILION EURO PËR TURIZMIN NË 4...

  Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim do të financojë 70 milionë euro në projekte publike, por edhe private, për të mbështetur turizmin në 4...

TVSH për biznesin me xhiro 2 mln lekë/vit, nga 1 prilli

  Do të fillojë të zbatohet nga 1 prilli i vitit të ardhshëm ndryshimi i regjimit të TVSH-së për biznesin e vogël. Duke zbatuar Nenin 117...

BSH: Rritja ekonomike sivjet 4%, në ulje çmimi i banesave

  Ashtu si dhe Komisioni Evropian dy ditë më parë, edhe Banka e Shqipërisë vlerëson se ekonomia shqiptare pritet të rritet me rreth 4% këtë...

Ekonomia nuk rritet dot më shumë se 3.5 për qind

Banka e Shqipërisë deklaroi se edhe sikur të operonte në kapacitet të plotë, ekonomia shqiptare nuk mund të rritet më shumë se 3.5 për...

Qeveria garanton shpërblimin e fundvitit për pensionistët

  Sapo është dekretuar nga presidenti i Republikës Akti Normativ, me të cilin u bënë ndryshime në shifrat e Buxhetit të Shtetit 2017, ky Buxhet...

Artikujt e fundit