Monday, February 18, 2019

Revista artistiko – kulturore “Gegnia”

Në një ceremoni të veçantë në bibliotekën “Marin Barleti” u bë promovimi i numrit të parë të revistës artistiko – kulturore “Gegnia”. Rrugëtimi i...

“Charles Telford Ericson dhe Shqiperia”

Ish Ambasadori i Shqiperise ne Britanine e Madhe, Mal Berisha ka prezantuar në Lezhë vellimin biografik mbi jeten dhe kontributin e Diplomatit dhe shkrimtarit...

“Gardenland resort” me te tjera surpriza

Përherë me risi dhe duke i dhënë mundësinë klienteve por jo vetëm, të shijojnë më të mirën në një ambjent unik, aty ku ndërthuret...

“Java e pavaresise” ne Shkoder

Ka nisur në qytetin e Shkodres, java e pavarësisë kushtuar festave të nëntorit. Aktivitetet e programuara u çelen me ekspozitën “Rilindasit në botime” dhe...

Nje rreze shprese për Muzeumin Historik

Me një fond prej 400 mije leke, Drejtoria Rajonale e Trashëgimisë Kulturore Shkodër, do te ndërhyjë për disa meremetime emergjente...

“Je Shkodran në qoftë se”, sukses ne Migjeni

Është ngjitur mbrëmjen e së shtunës në skenën e teatrit “Migjeni”, varieteja “Je Shkodran në qoftë se” e trupës së estradës profesioniste. Për më...

“DITET E MJEDES”

450 vjetori i lindjes se poetit te pare shqiptar, Pjeter Budi, dhe 150 vjetori i lindjes se figurës se madhore te letrave...

Mbremje muzikore ne “Migjeni”

Ka ardhur e veçantë, mbushur plot emocione dhe interpretime brilante mbrëmja muzikore e organizuar në teatrin “Migjeni” me pjesmarrjen e orkestrës frymore nën dirigjimin...

“Je prej shkodret ne kjofte se”

Sukses i garantuar ende pa u ngjitur në skenë. Ky është përkufizimi më i mirë që mund t’i bëhet varietes “Je prej shkodret ne...

Shfaqje të reja në Teatrin “ Migjeni”

Në teatrin “Migjeni” aktualisht ka nisur puna për vënien në skenë të dy shfaqjeve të reja. Monodrama "10 Urdhnimet sipas Roberto Beninit" më...

Artikujt e fundit