Saturday, January 18, 2020

Bashkepunim kulturor me Zvicren

Mjeshtri i madh Mark Gjoka vijon të japë një kontribut të çmueshem për zhvillimin e kultures dhe ruajtjen e tradites në teresi. Së fundmi...

Mjeshtri i madh Bujar Qamili shtron yftar

Në respekt dhe nderim të muajit të shenjtë të Ramazanit dhe mesazheve që ai përcjell për çdo besimtar mysliman, mjeshtri i madh i këngës...

“Sofra Tradicionale e Yftarit”

“Sofra Tradicionale e Yftarit” një traditë e shoqatës Istanbul gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit ka mirëpritur mbrëmjen e së hënës autoritetet e larta...

Ritakim pas 60 vitesh

Ka qene 60 vite me pare takimi i tyre i fundit si nxenes maturante te Shkolles Pedagogjike “Shejnaze Juka” ne Shkoder. Sot ata...

Mbyllet presidenca hollandeze ne KiE

Vargjet e interpretuara me mjeshtëri nga aktori Mirush Kabashi çelen mbremjen kulturore kushtuar përfundimit të presidencës hollandeze të këshillit të bashkimit Europian, organizuar në...

Mbremje fetare ne xhamine e Plumbit

Adhurimet, lutjet dhe ligjeratat kushtuar muajit të shenjtë të Ramazanit ishin pjesë e një mbrëmje fetare të organizuar nga myftinia Shkoder ne sheshin përpara...

Artikujt e fundit