Sunday, January 24, 2021

Nga Teatrit Kombëtar Eksperimental shfaqja ”Salome” në teatrin ”Migjeni”

  "Salome" kryevepra e Oscar Wilde mbrëmjen e së enjtes dhe të premtes u shfaq për publikun në teatrin “Migjeni” të Shkodrës. Vepra me regji nga...

Artikujt e fundit