Thursday, August 13, 2020

Çmimet Kult 2018, 66 artistë në garë për 11 trofe. Kush...

Emra të njohur të artit dhe kulturës shqiptare janë mbledhur sot për mbrëmjen e madhe të ndarjes së Çmimeve Kult. Gjithçka rreth krijimit, interpretimit, shkrimit,...

Artikujt e fundit