Wednesday, May 22, 2019

Amaneti i Azem Galicës që ta varrosnin në një vend të...

Nëse Serbia e mbajti për afro 100 vjet Kosovën, gjatë këtij shekulli ajo tokë është larë me gjakun e burrave dhe grave që luftuan...

Haradinaj optimist për vizat: Deri në fund të vitit presim lajme...

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, deklaroi se deri në fund të vitit Kosova duhet të marrë lajme të mira për liberalizimin e vizave. Por...

Çfarë e lidh Shqipërinë me Mongolinë?

Shqipëria është e dyta ndër vendet që mbulon BERZH, pas Mongolisë sa i përket normës vjetore të rritjes së Prodhimit të Brendshëm Bruto për...

Videoja e shqiptarit bëhet hit, 1 peshk i kushton 1.5 mln...

Ka njerëz që ndërtojnë pishina për fëmijët e tyre por ka edhe të tillë, si Hamëz Gashi që në një hapësirë prej 28 metrash...

“Rusia po minon integrimin e Kosovës”

Në një raport të publikuar nga Qendra e Kosovës për Studime të Sigurisë në Prishtinë thuhet se Kosova është e ekspozuar ndaj një fushate...

Greqia pranon “Aktin e Parisit” për kufijtë, Shqipëria e ka harruar

Ministri i jashtëm grek Nikos Kocias bën një deklaratë historike:” A i njohim ne kufijtë e formuluar sipas Aktit Final të Helsinkit? A e...

Kanada Një rrugë në Regina pritet t’i vendoset emri ‘Albanians’

Prej sot, Bashkia Regina ka marë në dorëzim një projekt të ideuar nga një grup shqiptarësh. Pas bisedimeve të zhvilluara me Kryetarin e Bashkisë Michel...

Bunkerët e Shqipërisë në National Geographic

Bunkerët e Shqipërisë kanë qënë në fokus të National Geographic në seksionin “Travel” të tij. Dikur, thotë shkrimi këto objekte prej hekuri e betoni...

Surpriza, zbulohen në Adriatik, rezerva gjigande gazi

Në dyshemenë e rërës së detit Adriatik ka më shumë gaz metan sesa mund të shpresohej. Dy shifra për të bërë krahasimet: sot nxirren...

Punoj në kabinetin e Kryeministrit prej një muaji.. Studentja befason Ramën

  Kryeministri Edi Rama ka sfiduar nga Shkodra të rinjtë të vënë në provë mbështetjen e qeverisë me ide dhe nisma inovative. Gjatë takimit me studentë...

Artikujt e fundit