Friday, December 14, 2018

Ja rezultati në komunat shqiptare,zgjedhjet lokale ne Maqedoni

Sipas të dhënave të fundit të Komisionit Shtetëror Zgjedhor, LSDM udhëheq në 49 komuna, VMRO-DPMNE në 10 komuna, BDI në 12 komuna, ASH në...

Politika uron festen e Pashkeve ne Famulline e Shkodres.

E diela, dita e pare e festes se Pashkeve pas meshes se ores 10.00 eshte shoqeruar me vizitat tradiconale te urimit ne famulline e...

Rreziku nga gripi i shpendeve ne Lezhe.

  Gripi i shpendve rrezikon te kthehet në Shqipëri. Megjithatë sipas specialistëve kjo semundje ende nuk është shfaqur në vendin tonë. Sipas tyre duhen marrë masa...

Mbrëmje fetare ne Xhamine e Plumbit

Mbremje fetare ne Xhamine e Plumbit nga Myftinia Shkoder.Te pranishem perfaqesues te myftinise Shkoder, Malesi e Madhe dhe nga trojet shqiptare ne Mal te...

Artikujt e fundit