Tuesday, March 31, 2020

COVID-19/ Shtyhet deri më 30 qershor dixhitalizimi në Shkodër, Elbasan, Lezhë...

    Shtyhet deri më 30 qershor digjitalizimi në qarqet Elbasan, Shkodër, Lezhë dhe Vlorë. Autoriteti i Mediave Audiovzive në mbledhjen e datës 26 mars 2020,...

Efekti i Covid-19 përmes syrit të aparatit. Fotografi Tonin Gega fikson...

    Tonin Gega ka mbi 5 dekada që aparatin fotografik e ka mikun e pandarë dhe imazhet që ka shkrepur në Shkoder janë të shumta,...

Azilantët drejt Francës, 12.500 kërkesa nga shqiptarët për 2019

    Franca vijon të mbetet vendi më i lakmuar për azilantët shqiptarë, pavarësisht se kërkesat janë në ulje. Sipas të dhënave të qeverisë publikuar në...

Të vetmuarit në shtëpi, pa shërbime! Në kushtet e pensionistëve Kalaci,...

  Banojnë ne katin e dy te një pallati ne Perash te qytetit te Shkodrës. Bashkëshortët ne pension Ismet dhe Gurazije Kalaci, 75 dhe 70...

Kryefamiljarja apelon për ndihmë:Kulla: Jetoj me vajzën e semurë prej 16...

    Jeton ne kushte te veshtira ekonomike, e vetme me vajzen prej 16 viteve e semure ! Merr 20 mije leke reja ne muaj per...

Shkodër – Mjedë, mjedisi i ndotur edhe në këtë situatë. Individë...

    Diten per diell u vene flaken mbeturinave, ne ane te rruges se Gurit te Zi dhe tymi mbulon zonen e banuar ! Fatkeqesisht edhe...

Dezinfektimet e mjediseve publike në Pukë e M. Madhe. Mjekët apelojnë...

    Dezinfektimi i mjediseve publike dhe institucioneve ka vijuar edhe gjatë kësaj jave në bashkinë e Pukës. Kjo ndërhyrje është parë si një masë e...

Mbledhësit e kanaçeve në kontineret e mbeturinave. “Kemi dëgjuar për koronavirusin,...

    Pavaresisht gjendjes alarmante te krijuar nga rreziku i koronavirusit, nuk mungojne ne Shkoder ata qe vazhdojne te mbledhin kanaçe ne kontineret e mbeturinave: Por shume...

Mjediset e ndotura, akoma të padezinfektuara. Banorët e njohin rrezikun e...

    Sa kalon Uren e Bardhajve, ballafaqohesh me stoqet e mbeturinave dhe inerteve ! Shume prej plehrave jane hedhur edhe ne brigjet e lumit te...

Masakrohen pishat e Taraboshit! Sopata dhe sharra nuk kanë të ndalur...

    Prerjet ne pyllin me pisha te Taraboshit, nuk kane te ndalur ! Ato vazhdojne nga individe te ndryshem, pa dashur te ja dijne aspak...

Artikujt e fundit