Sunday, May 19, 2019

Ujerat e zeza rrjedhin mbi sipërfaqe !Qytetaret: Ka 3 vjet qe...

Ujerat e zeza kane mbi 3 vjet qe nuk qarkullojne ne kolektore, por shperthejne mbi sipërfaqen e tokes nga te gjitha anet e pallatit....

Gjykata e Apelit Cenohet nga BY PASS-i  ! Leja per ndertimin...

Punimet per ndertymin e BY Passit te Shkodres jane  ofruar shume prane murit rrethues te Gjykates se Apelit Shkoder. Vazhdimi i projektit per ta...

“Liqenin e Fierzës e mbulojnë mbetjet plastike”, videoja shqetësuese bëhet virale...

Ndotja në liqenin e Fierzës mbetet ende një problem shqetësues, edhe pse banorë të zonës dhe ekspertë të mjedisit kanë ngritur herë pas here...

Ndotje ne Liqenin e Shkodres!

......Kjo ishte situata e mbeturinave ne grykëderdhjen e përroit te Vrakes ne Liqenin e Shkodres, ne ditet e para e nentorit. Nepermjet nje kronike...

18 mije monitorime ne 2017-en, Gjyli: Problem mbeten depozitat, burim infeksionesh

18 mije monitorime kryesisht me fokus ujin e pijshem, por jo vetem jane kryer gjate vitit 2017-te nga zyra e shendetit mjedisor prane drejtorise...

Revista amerikane, artikull për neurokirurgjinë shqiptare

Revista e shoqatës amerikane të neurokirurgjisë i ka kushtuar një hapësirë të veçantë historisë së neurokirurgjisë shqiptare. Në artikullin kushtuar neurokirurgjisë shqiptare bëhet një historik...

Riatdhesohen 30 shqiptarë nga Franca e Belgjika, Voda: po hartojmë një...

  Ministria e Brendshme së bashku me institucionet përgjegjëse po hartojnë një dokument politikash për migracionin, që parashikon ofrimin e më shumë mundësive të zgjidhjes...

Kriza e refugjatëve, Shqipëria ndër shtetet me më pak financime për...

Agjencia e OKB për Refugjatët (UNHCR), në raportin e fundit për objektivat e 2018, paraqet në strategji ndihmën e ofruar për temën, e cila...

National Geographic përfshin Shqipërinë mes destinacioneve më të kërkuara për vitin...

Shqipëria ishte një nga destinacionet më në zhvillim për verën 2017 dhe do të jetë ndër më të kërkuarat edhe për pushimet e ardhshme. Edhe...

Fshati i varfer shqiptar, mrekullia e braktisur

Shqiptarët kanë nisur së fundmi të kthejnë sytë nga fshati si një mënyrë jetese.  Observatori i Ballkanit ka publikuar një fotoreportazh interesant nga Ivo...

Artikujt e fundit