Saturday, August 24, 2019

Mbi 5 Hektare toke jashte Kontrollit te Bashkise, Projekti i 5...

Eshte nje sipërfaqe prej mbi 5 hektare, ne brigjet e Kirit prane varrezave te deshmoreve ! Deri ne vitin 2013 u shfrytezua per hedhjen...

VOA: Valë e re dhe e heshtur emigrimi nga Shqipëria

  Në Tiranë, revista ekonomike Monitor sapo ka kryer një vëzhgim mbi emigrimin e ri të shqiptarëve. Sipas këtij vëzhgimi, që publikohet të hënën në kryeqytet, ritmi i...

Thyerja e Kapakeve te Pusetave, Qyetaret: Po na rrezohet jeta e...

Thyerja e kapakeve te pusetave ne rrugen kryesore te lagjes se ish-stacionit te zooteknise Shkoder, rrezikon jeten e qytetareve e ne veçanti te femijeve....

Shkaterrimi i ish-shkolles veterinare ! Pasuri publike e kthyer ne shesh...

Mbeturina e kane rrethuar nga te gjitha anët ! Ish-shkolla veterinare ne Qytetin e Shkodrës jo vetëm qe e ka humbur krenarinë e dikurshme...

Rruga e shkolles ne “Grude te re”, e amortizuar, Banoret dhe...

Ndonese ne shkollen 9-vjecare ne Grude te re te njesise administrative Rrethina, marrin dije me shume se 500 nxenes, rruga qe ata pershkojne cdo...

Kryeprokurorja Arta Marku krijon Drejtorinë për Mbrojtjen e të Miturve

Kryeprokurorja e Përkohshme e Përgjithshme, Arta Marku ka krijuar Drejtorinë për Mbrojtjen e  të Miturve. Krijimi i kësaj drejtorie është kërkuar edhe  nga partnerët e...

Sa besojnë shqiptarët tek politika e SHBA-ve? Ja çfarë thotë raporti

Raporti i fundit i organizatës Gallup mbi opinionin e botës ndaj Shteteve të Bashkuara tregon se ndonëse miratimi i politikave amerikane nga opinioni botëror...

Lajm i keq për shqiptarët që duan të shkojnë në Britani

  Britania e Madhe do të paguajë 44.5 milionë paundë (50.4 mln euro) për masa sigurie shtesë në Francë, në mënyrë që të parandalojë formimin...

“Maskuliniteti, seksualiteti dhe dhuna”, Forum me te rinjte e fakultetit te...

“Zyra për djem dhe burra”, në bashkëpunim me universitetin “Luigj Gurakuqi” organizuan forumin e tretë studentor me temë: “Maskuliniteti, seksualiteti dhe dhuna”. Ky forum...

Rruga e Shllakut, pengese per zhvillimin e zones, Banoret: Ka rreth...

Mund te jete nder te paktat rruge ne Shqiperi, qe nuk eshte nderhyre 30 viteve e fundit. Rruga qe lidhe Shllakun me Shkodren, 39...

Artikujt e fundit