Monday, September 24, 2018

Ja çfarë nuk dini për syzet

Syzet përdoren shumë ditët e sotme. Por ato nuk janë një shpikje e kohëve të fundit. Ato janë krijuar shekuj më parë, duke ndryshuar vazhdimisht...

A e keni provuar verën blu? Ja si prodhohet

Kjo verë e quajtur Gïk simbolizon revolucionin e pijes që tenton të largohet nga metodat tradicionale të prodhimit të verës kryesisht asaj me ngjyrë...

Aurela Gaçe tregon sa kohë ka që stërvitet

Këngëtarja Aurela Gaçe gjithmonë është komentuar për energjinë që ajo ka si dhe për format fizike që e karakterizojnë këngëtaren. Ajo është mamaja e dy...

Ja misteret e mëdha që fshehin këto objekte

Përpos arkitekturës dhe madhështisë që mbartin, ndërtesat dhe statujat ikonë të botës fshehin detaje mistike që shumë pak prej nesh i kanë vënë re....

Vajza e Stev Jobs rrëfen se kush ishte në të vërtetë...

Vajza e themeluesit të Apple: në shtratin e vdekjes ai kritikoi parfumin tim. Në një libër e përshkruan atë si “koprac për para, fjalë...

Whatsapp, rrezik për virus tek grupet

Një gabim në rrjetin social Whatsapp mund të fusë virus në celular përmes grupeve të formuara. Alarmi ka të bëjë me mundësinë që të panjohurit...

ALARMI/ Mbajtja e telefonit në veshin e djathtë dëmton trurin

Rrezatimi i smartfonëve mund të shkatërrojë memorien e adoleshentëve. Memoria vizuale ndodhet në hemisferën e djathtë dhe lidhet me aftësinë tonë për të dalluar...

Ja si do duken njerëzit pas 1 milionë vjetësh

A do të jenë pasardhësit tanë sajborgë (njerëz gjysmë robot) me makineri të teknologjisë së fundit të vendosura në trup, me gjymtyrë që rriten...

Gjermania kërkon 80 mijë infermierë, historia e shqiptarit që u punësua...

Në Gjermani aktualisht mungojnë rreth 80.000 infermierë. Hendekun do të duhet ta mbyllin personat si Samed Qoshja që ka ardhur nga Shqipëria. Në momentin që...

Ka ca sekrete që depresioni pas pushimeve mos t’iu mundë

Gjatë pushimeve, secili prej nesh e humbet sensin e kohës duke u relaksuar në maksimum, pa menduar për angazhimet e shumta, e sidomos për...

Artikujt e fundit