Sunday, September 15, 2019

2018, bashkia 10 mln leke per qente e rruges, Bardeli: Pervec...

Gjate ketij viti bashkia Shkoder ka vene ne dispozicion 10 milion leke te vjetra per sterilizimin e qenve. Lorena Bardeli, specialiste e shendetit publik...

Bashkia Shkoder, ne “siten” e ISSH, Sterkaj: Çdo institucion do te...

Te henen dhe te marten te gjitha institucionet do te jene ne siten e kontrolleve per konsumimin e duhanit. Inspektoret i jane drejtuar Bashkise...

Aplikimi për ndihmë ekonomike sipas skemës së re, Ministria shtyn edhe...

Drejtoresha e Sherbimit Social Valbona Tula: Skema e re ka elemente lehtesues, nuk perjashton askend sic ka ndodhur ne te shkuaren. Tula: Administratoret te sqarojne...

Lezha dhe zonat përreth me ujë të pijshëm 24 orë

Qyteti i Lezhës edhe disa nga fshatrat përreth saj, pjesë të bashkisë së re, tashmë do të kenë furnizim 24 orë me ujë të...

Ndryshimet/ Rastet kur rritet pensioni për gjithë të moshuarit

Kur mbushin moshën e daljes në pension, të moshuarit mund të përfitojnë shtesë në çdo rast. Sipas ligjit për Sigurimet Shoqërore nëse pensionistët vijojnë...

Kapshticë, në 6 muaj u ndaluan 3807 azilkërkues

  3807 shtetas janë ndaluar  të dalin nga Shqipëria në 6 muajt e fundit vetëm nga Pika Kufitare e Kapshticës në Korçë me dyshimin se...

Ujerat e zeza rrjedhin mbi sipërfaqe !Qytetaret: Ka 3 vjet qe...

Ujerat e zeza kane mbi 3 vjet qe nuk qarkullojne ne kolektore, por shperthejne mbi sipërfaqen e tokes nga te gjitha anet e pallatit....

Gjykata e Apelit Cenohet nga BY PASS-i  ! Leja per ndertimin...

Punimet per ndertymin e BY Passit te Shkodres jane  ofruar shume prane murit rrethues te Gjykates se Apelit Shkoder. Vazhdimi i projektit per ta...

“Liqenin e Fierzës e mbulojnë mbetjet plastike”, videoja shqetësuese bëhet virale...

Ndotja në liqenin e Fierzës mbetet ende një problem shqetësues, edhe pse banorë të zonës dhe ekspertë të mjedisit kanë ngritur herë pas here...

Ndotje ne Liqenin e Shkodres!

......Kjo ishte situata e mbeturinave ne grykëderdhjen e përroit te Vrakes ne Liqenin e Shkodres, ne ditet e para e nentorit. Nepermjet nje kronike...

Artikujt e fundit