Wednesday, October 16, 2019

Shkoder-Vau Dejes, mes amortizimit dhe gropave, Marku: 3 vite pa u...

Rruga e vjeter Shkoder-Vau dejes e cila kalon permes njesise administrative gur i zi vijon te jete ne te njejten gjendje, e amortizuar dhe...

Reshjet nuk krijuan probleme ne tokat bujqesore, Sekja: Pastrimi i kanaleve...

Reshjet e rena gjate 48 oreve te fundit nuk kane krijuar probleme ne territorin e Bashkise Shkoder, persa i perket tokave bujqesore. Pergjegjesi i...

Nga 23 janari, Italia pret kërkesat për punonjësit josezonalë dhe për...

Nga sot përpilimet e kërkesave në portalin e ministrisë së Brendshme, por për nisjet duhet pritur 23 janari.  Formularët që duhen përpiluar sipas tipit...

Reforma e ujit, Bonati apel prefektëve: Nga 1 shkurti derë më...

Në kuadër të hapave që po ndërmerren për rikthimin e ligjshmërisë në sektorin e ujit të pijshëm, zv.ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Hantin Bonati...

Permbytet godina e ISHMP-se, “Jemi ne pritje te fondeve, jane derguar...

Permbytjet ne ditet me shi nuk kane kursyer as institucionet. Godina 4 kateshe e inspektoriatit shteteror te mjedisit kete te merkure ka qene e...

Vendet me reputacion më të keq në botë

Nuk janë pak, plot 15 vende të botës kanë reputacion shumë të keq dhe kjo diskutohet gjithnjë e më shumë kur vjen puna te...

Fishat e diabetit falas, Manastirliu: Përfitojnë 1500 fëmijë

Ka nisur sot rimbursimi i fishave të diabetit për fëmijët diabetikë, pas vendimit të Qeverisë për ofrimin falas të fishave për fëmijët 0-18 vjeç....

Shqiperia ze vendin e fundit ne Ballkan per arsye fetare

Për të shënuar Ditën Botërore të Religjionit, është paraqitur një hartë me vendet më shumë dhe më pak fetare. Harta e britanikes  "Telegraph" është bazuar...

Pastrimi i Territorit te Ana Malit, Ceni: Jemi vetem ne fillimin...

Pastrimin e përroit ne qendren e Oblikes, administratori i njesise administrative Ana e Malit, Arben Ceni, e quan vetem si fillimi i punes per...

Temperatura e larte, Kontrolli i cilësisë se ujit te pijshëm, Gjyli:...

Temperaturat e kësaj periudhe, te pazakonta për stinën e dimrit, kane tërhequr vëmendjen e specialisteve shërbimit shëndetësor mjedisor sa i përket kontrollit te ujit...

Artikujt e fundit