Thursday, April 18, 2019

“Dashtë Zoti, na gjen Viti i Ri në Angli”, Daily Mail...

Prestigjozja britanike Daily Mail, i ka kushtuar një artikull një fenomeni shqetësues në Shqipëri që është largimi i të rinjve nga atdheu dhe përpjekjet...

Po kthehemi mbrapa? Ulet niveli arsimor në vend, rritet numri i...

Struktura e popullsisë në moshë pune ka ndryshuar në favor të nivelit të ulët arsimor. Sipas të dhënave të INSTAT, të arsimuarit me 8/9...

Zjarri ne Shkoder, familja Stafuka ne qiell te hapur

“Apel per ndihme, institucionet asnje shprese per familjen”  Aleksander Stafuka dhe bashkeshortja e tij Enkelejda, nje jave pas zjarrit te rene ne banesen ku ishin...

Mundësi studimi për në Amerikë, ja si të aplikoni online për...

Ambasada Amerikane me anë të një njoftimi ka publikuar kriteret që duhen për një bursë studimi në SHBA, si pjesë e programit Global UGRAD. Por,...

Rrezimi i shtylles elektrike rrezikoi tragjedi ne Shkoder…

Prane saj, nje shtylle betoni prej prej muajsh OSHEE-ne Kjo shtylle elektrike e improvizuar me lende drusore, rrezikoi te shkaktonte tragjedi ne lagjen e komunitetit...

Rrezimi i shtylles elektrike rrezikoi tragjedi ne Shkoder…

Prane saj, nje shtylle betoni prej prej muajsh OSHEE-ne Kjo shtylle elektrike e improvizuar me lende drusore, rrezikoi te shkaktonte tragjedi ne lagjen e...

Shkatërrimi i ekosistemit te Drinit ! 

Nëse nuk ndërhyhet për rehabilitim, rrezikohet edhe Bahçalleku Renia e nivelit te prurjeve ujore te Drinit eshte e tille sa me veshtiresi dallohet pak...

Denoncimi i sindikatës: Në privat femrat kontrollohen të mos mbesin shtatzëna

Sindikatat denoncojnë situatën në të cilën gjenden qindra gra të punësuara në sektorin shtetëror dhe privat, të cilat shpesh herë janë bërë pre e...

Pse nuk e paguan taksen Xhemile Muça ?

“Banoi ne shtepine e ndertuar ne vitin 1984 dhe jo ne vitin 2017”  Xhemile Muçen nga fshati Vukatane e njesise administrative Guri i Zi,...

Denoncimi i dhunes ndaj grave, 250 raste dhune ne Shkoder…

Podgorica: Jane evidentuar 250 raste dy vitet e fundit Me Diten Nderkombetare Kunder Dhunes ndaj Grave, kane zgjedhur te fillojne edhe Fushaten 16 Ditore te...

Artikujt e fundit