Thursday, April 25, 2019

Ndihma për 17 familje te varfra

Nxenesit e shkolles se mesme “Shejnaze Juka”  ne bashkepunim me drejtorine e sherbimit social shteteror dhe shoqaten foodbank Shkoder i jane bashkuar nismes vullnetare...

17 Institucione Kundër Dhunës ne Familje

17 institucione ne Qarkun e Shkodrës dhe disa organizata joqeveritare kane nënshkruar marrëveshjen për reagimin e koordinuar kundër dhunës me baze gjinore. Kjo veprimtari...

Ndihma per 40 familje ne nevoje

Per 4 muaj 40 familje me probleme ekonomike do te mbeshteten me pako ushqimore nga kisha ungjillore ne bashkepunim me foodbank dhe sherbimin social...

Rasti i familjes Heshta ne Lezhe

Pas lajmit të publikuar ne tv1 channel mbi situatën në të cilen jeton familja Heshta në Lezhë, ka reaguar bashkia e ketij qyteti. Drejtori...

Apeli per ndihme i familjes Heshta

Nga Tirana te gjendur mes vështirësive dhe pa asnjë të ardhur, familja prej 5 anëtarësh e Arben Heshtës do të rikthehej në qytetin e...

Solidarizimi me familjen Muliu

Rasti i familjes Muliu i bërë publik nga tv1 channel rreth kushteve të vështira ekonomike me të cilat përballen 6 anëtarët e kësaj familje,...

Solidarizim me rastin e familjes Muliu

  Nje dite pas kronikes se transmetuar ne tv1 channel rreth kushteve te veshtira ekonomike qe jeton familja e Tofik Muliut me 6 anetaret e...

“Varferia ulet kembekryq ne familjen Muliu”

Ne lagjen “Guerrile” ne rrugen “Hodo Bek Sokoli” banon familja e Tofik Muliu, ku duket se varfëria eshte ulur kembekryq. 6 pjesetare te kesaj...

“Nuk ka arsye te vonohet ndihma ekonomike”

Mbi 10400 familje ne Qarkun e Shkodrës kane aplikuar deri tani me skemën e re te ndihmës ekonomike ne Qarkun e Shkodrës, por edhe...

Varfëria mes te ftohtit, sfide me vete

Varfëria vijon te mbetet nje plage e pazgjidhur ne shoqerine tone, e ku ne keto dite te acarta ajo behet edhe me e eger...

Artikujt e fundit