Tuesday, August 20, 2019

Francezët në protestë kundër dëbimit të dy familjeve shqiptare

  Francezët kanë fituar zemrat e shumë shqiptarëve me gjestin e tyre tepër human. Ata janë ngritur në protestë në mbrojtje të dy familjeve shqiptare,...

SULMOHET KEQ SOT NË MËNGJES NE SHKODËR, QENUSHI I VOGËL I...

Një qenush i vogël është sulmuar ose përplasur nga një makinë. Ai është tërësisht i traumatizuar dhe i trembur. Grupi për mbrojtjen e kafshëve “Animals Need...

Per mbrojtjen e Xhamise se Plumbit

Sokoli: Ministria e Kultures dhe TIKA, drejte nje projekti Pas rreth 30 vitesh deklarime e premtime  rreth një projekti , për mbrojtjen e Xhamisë...

Tatuazhet me simbole fetare

“Nuk mjafton nje tatuazh per te treguar perkatesine fetare” Vitet e fundit trendi per te skalitur tatuazhe ne trup ka njohur rritje, kjo duke perfshire...

Rruge me rrezikshmëri te larte per aksidente

Asnje tabele ne segmentin Berdice – Trush, edhe pse kantier punimesh  ......dhe ndersa automjetete lëvizin me shpejtesi deri ne 100 kilometra ne ore, ne...

Rruge me rrezikshmëri te larte per aksidente

Asnje tabele ne segmentin Berdice – Trush, edhe pse kantier punimesh  ......dhe ndersa automjetete lëvizin me shpejtesi deri ne 100 kilometra ne ore, ne...

“Jemi të gjithë bijtë e një feje”. Ja çfarë kanë thënë...

Fjala “Islam” do të thotë paqe. Fjala “mysliman” do të thotë “Ai që i dorëzohet Zotit”. Por shtypi dhe media na bëjnë të dukemi...

“Hakmarrja, një pjatë që shërbehet shumë e ftohtë në Shqipëri”, BBC...

Agjencia prestigjoze britanike e lajmeve BBC i ka dedikuar  një artikull fenomenit të gjakmarrjes në Shqipëri dhe impaktit negativ të tij tek fëmijët. “Thuhet se...

Banoret e Dobraçit ne proteste. Kerkojne demshpermblimin e tokave te zena...

Banoret e Dobraçit, zone qe preken nga ndertimi i By Pass-it ne proteste. Kerkojne shpronesimin per tokat qe ju moren nga ndertimi i ketij...

Shpronësimi i tokës se zënë nga BY PASS-i

Shqetësim jo vetëm për pronaret  vjetër, por edhe për te rinjtë Jo vetëm pronaret e vjetër  te tokës se zënë nga BY-PAAS-i i Shkodrës...

Artikujt e fundit