Monday, August 26, 2019

Bushati feston me femijet ne gjak

“Duhet të punohet me zbatimin e reformes në drejtesi që qytetaret të vendosin besimin tek institucionet e së drejtes dhe jo tek vegjyqesia”. Ky...

Festa e femijeve te pafajshem

Kisha katolike përkujton në 28 dhjetor, festën e fëmijëve të pafajshëm. Duke ju bashkuar mesazhit të kesaj dite, arqipeshkëvi i Shkoder – Pult, imzot...

FESTA VITIT TE RI NE SHTEPINE E FEMIJES

........Mes kësaj atmosfere, i kane shprehur mirëseardhjen vitit te ri 2017, fëmijët e Shtëpisë se Fëmijës te moshës 06 – 18 vjeç ne Shkodër....

Qëndra e zhvillimit 1 muaj pa rroga

38 punonjëset e qëndrës së zhvillimit nuk marrin rrogat e muajit nëntor. Duke qenë një institucion në varësi të dyfisht ku administrimi bëhët nga...

Dhuratat – gezimi i femijeve keto dite

Për femijet nga klasa e pare deri ne te gjashten, ne Shkollen e artistike “Prenke Jakova” , janë shperndare dhuratat e festave te fundvitit....

Dhurata për fëmijët me aftësi ndryshe

Për 25 fëmijë me aftësi ndryshe ne Bashkinë Vau  Dejës,shoqata “Rreze Shprese” dhe qendra “Bambi”, organizuan festimet e fundvitit. Ishte një dite ndryshe, një...

“Përkujdesuni për gratë tuaja”

Myftinia Shkoder në vazhdën e aktiviteteve që po zhvillon kushtuar ditëlindjes së profetit Muhamed, organizoi tribunen fetare “Përkujdesuni për gratë tuaja”. Referuese në këtë takim...

Izraeli projekte per femijet me aftesi ndryshe

Femijet me aftesi ndryshe dhe përfshirja e tyre në jetën sociale dhe shoqerore ishin në qender të një aktiviteti të zhvilluar në Kurbin. Ambasada...

Sebashku kunder dhunes

  Kane zgjedhur kengen “Perfect Straingers” fituese e çmimit Europian për thyerjen e kufijve, për te sensibilizuar dhe ndergjegjesuar mbi te drejtat e njeriut, respektimin...

Tradita e riparimit te biçikletave

Në një kohë kur teknologjia po na sfidon thuajse në të gjitha drejtimet dhe sot mjetet e levizjes janë të shumta, në qytetin e...

Artikujt e fundit