Wednesday, January 24, 2018

Digjitalizimi i sherbimeve sociale

Pas ndihmës ekonomike edhe shërbimi social brenda pak muajsh do të jetë një shërbim i digjitalizuar. Ministria e mireqënies sociale përmes drejtorive në rrethe...

Rasti Pepa, reagon sherbimi social

Rasti i 56 vjeçarit Tonin Pepa i shfaqur ne tv1 channel, i cili jetonte i vetem dhe ne kushte tejet te veshtira ekonomike, ka...

Ndihma për 17 familje te varfra

Nxenesit e shkolles se mesme “Shejnaze Juka”  ne bashkepunim me drejtorine e sherbimit social shteteror dhe shoqaten foodbank Shkoder i jane bashkuar nismes vullnetare...

17 Institucione Kundër Dhunës ne Familje

17 institucione ne Qarkun e Shkodrës dhe disa organizata joqeveritare kane nënshkruar marrëveshjen për reagimin e koordinuar kundër dhunës me baze gjinore. Kjo veprimtari...

Ndihma per 40 familje ne nevoje

Per 4 muaj 40 familje me probleme ekonomike do te mbeshteten me pako ushqimore nga kisha ungjillore ne bashkepunim me foodbank dhe sherbimin social...

Rasti i familjes Heshta ne Lezhe

Pas lajmit të publikuar ne tv1 channel mbi situatën në të cilen jeton familja Heshta në Lezhë, ka reaguar bashkia e ketij qyteti. Drejtori...

Apeli per ndihme i familjes Heshta

Nga Tirana te gjendur mes vështirësive dhe pa asnjë të ardhur, familja prej 5 anëtarësh e Arben Heshtës do të rikthehej në qytetin e...

Solidarizimi me familjen Muliu

Rasti i familjes Muliu i bërë publik nga tv1 channel rreth kushteve të vështira ekonomike me të cilat përballen 6 anëtarët e kësaj familje,...

Solidarizim me rastin e familjes Muliu

  Nje dite pas kronikes se transmetuar ne tv1 channel rreth kushteve te veshtira ekonomike qe jeton familja e Tofik Muliut me 6 anetaret e...

“Varferia ulet kembekryq ne familjen Muliu”

Ne lagjen “Guerrile” ne rrugen “Hodo Bek Sokoli” banon familja e Tofik Muliu, ku duket se varfëria eshte ulur kembekryq. 6 pjesetare te kesaj...

Artikujt e fundit