Thursday, March 21, 2019

Divorcet, bien për herë të parë në 5 vite në 2017-n,...

  Në vitin 2016, INSTAT raportoi 25 divorce në 100 martesa, një ndër shifrat më alarmante të 25 viteve të fundit. Por, duket se vitin...

Seminar sensibilizues per prinderit e femijeve me autizem, Qellimi, Informimi i...

Seminar informues per prinderit e femijeve me autizem ka qene aktiviteti i radhes ne kuadër te muajit dedikuar autizmit. Organizatoret thone se kjo ka...

Pastrimi i territorit ne M.Madhe, Millja: Duhet te perfshije nga brigjet...

Perveç dy aneve te superstrades Hani i Hotit – Shkoder, aksioni per pastrimin  territorit ne Malesi te Madhe eshte përqendruar edhe ne brigjet e...

Ademi: Hidhni mbetjet ne kontiner ! Millja: Askush nuk mund te...

    Nga aksioni për pastrimin e mjedisit tek Ura e Bahçallekut, ne hyrje te qytetit te Shkodrës, Kryetarja e Bashkisë, Voltana Ademi, u ka...

Vlerësimi i dëmeve te përmbytjes, Ademi: Janë ngritur komisionet për banesat...

Demet e shkaktuara nga përmbytjet e muajit mars ne Ana e Malit, Dajç, Berdice, Bushat dhe Velipoje  do te vlerësohen. Kryetarja e Bashkisë Shkoder,...

Post-permbytje, flasin fermeret: Deme ne banesa, toka bujqesore dhe bageti

Pavarsisht se ka nisur evidentimi i demeve ne terren, fermeret vijojne te jene skeptik mbi demshperblimet. Salvator Frani eshte nje prej fermereve te demtuar,...

Shtab “emergjence” edhe per pastrimin e territorit, Suksesi i aksionit per...

Njesia e ushtarake e kembesorise Vau Dejes dhe Koorporata Elektroenergjitike Shqiptare e kane dominuar, ne raport me institucionet e tjera, diten e dyte te...

Doktoreshë Ilirja, shqiptarja që ka lindur në Zvicër mes spitalit dhe...

  Ilire Kozhani ka lindur dhe është rritur në Biel/Bienne, ndërsa prej vitit 2013 jeton në Cyrih, ku edhe ka përfunduar studimet në mjekësi. Ajo...

Shqipëria, me numrin më të lartë të studentëve që studiojnë jashtë...

  Nxënësit shqiptarë janë më të prirur të studiojnë jashtë në krahasim me të gjithë stidentët e tjerë në ballkan, Europën Qendrore e Lindore dhe...

Raporti, si rrezikohet jeta e fëmijëve nga këto lodra e produkte...

  Dyzet e dy produkte të identifikuara në tregjet e vendeve të ndryshme të BE-së janë një rrezik për shëndetin dhe sigurinë e konsumatorëve, ka...

Artikujt e fundit