Friday, October 19, 2018

Zbardhet vendimi, ja cilat janë tarifat e reja në doganë për...

  Qytetarët që do të importojnë makina të prodhuara para 2008-ës, do të paguajnë TVSH-në 20 për qind për zhdoganimin me çmimet referencë. Ministria e Financave...

Sekja: Gjobe per çdo mbjellje apo ndertim prane kanaleve kulluese, 2018,...

Per drejtorine e bujqesise ne Bashkine Shkoder prioritet gjate ketij viti do te jete pastrami i kanaleve te dyta dhe te treta. Sipas Alban...

“Shqipëria pa marrëveshje me vendet europiane për çmimet dhe rimbursimet e...

  BMI, pjesë e grupit të njohur të vlerësimit FITCH, përmes një raporti të fundit, tregon se Shqipëria, sikurse edhe vendet e tjera të Ballkanit...

Përse nuk furnizohet me ujë Gruda e Re ? Prela: M.Madhe...

Drejtori i Ndermarrjes se Ujesjellesit te Malesise se Madhe, Ndoc Prela, ka reguar ndaj pretendimeve te Bashkise Shkoder  per ndërprerjen e ujit te pijshem...

Paguan taksa për token që nuk e gëzon ! Ftoni: Kam...

Edhe familjes se Ndre Ftonit me 4 anëtar  nga Bushati, ashtu si mijëra te tjerave, ne vitin 1994 i thane i gëzofsh 11.250 metër...

E reja nga Laçi rrëfen tmerrin: I dashuri më ktheu në...

  Tashmë ajo është rikthyer sërish në vendlindje, pranë familjes e shoqërisë, por me peshën e të kaluarës së errët mbi supe. Një histori dashurie...

Ndryshimet/Ja si do merren tokat e ish-kooperativave bujqësore

Qeveria ka ndryshuar përsëri ligjin për marrjen e tokave të ish-kooperativave bujqësore apo pronave shtetërore. Shitja e truallit të pashitur, sipërfaqe e domosdoshme, e...

Emigranti shqiptar në SHBA në rrezik deportimi, Kisha e strehon

Një familje shqiptare që ka imigruar në Shtetet e Bashkuara para 17 vjetësh, po përballet me agjencinë amerikane të imigracionit e cila ka urdhëruar...

Bustet e deshmoreve te lene ne harrese, Llazani: Shteti te kryeje...

Duket krejt paradoksale. Teksa greket, serbo-malazezet kerkojne eshtrat e ushtareve te vrare, vendi yne nuk kujdeset as per deshmoret e saj. Zamir Lazani perfaqesues...

Pastrimi i “trashëgimisë kulturore”, filloi me mjedisin tek  Ura e Mesit,...

Pastrimi tërësor i mjedisit tek Ura e Mesit ishte objekti i aksionit te Drejtorisë Rajonale te Trashëgimisë Kulturore Shkoder ne Bashkëpunim me njësinë administrative...

Artikujt e fundit